Moj Faks u Nakon predavanja

Započinje Božićna čarolija na Kampusu – bogat program zagrijat će srca splitskih studenata

Advent na Kampusu službeno će otvoriti svoja vrata u petak 1. prosinca u 20 sati.

30. studenog 2023 10:59

Advent na Kampusu - 5 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 4 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 3 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 2 Foto: Studentski centar Split/PR

Adventsko vrijeme u Splitu ni ove godine neće proći bez bogatog programa Adventa na Kampusu. Organizatori ovog čarobnog događaja, Studentski centar Split (SCST), Studentski zbor Sveučilišta u Splitu (SZST), Sveučilište u Splitu i Turistička zajednica Grada Splita, udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Advent na Kampusu službeno će otvoriti svoja vrata u petak 1. prosinca u 20 sati, a posjetitelji će odmah biti uronjeni u bajkovitu atmosferu raskošno uređenog prostora ispred zgrade triju fakulteta koji će zablistati u blagdanskom sjaju zahvaljujući tisućama svjetlećih lampica, božićnih ukrasa i šarenih dekoracija.

Studentski centar Split pripremio je gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti sva nepca. Raznovrsni štandovi nudit će tradicionalne blagdanske delicije poput kobasica, fritula i drugih slatkih poslastica, a advent neće proći ni bez kuhanog vina. Uz mirisne zalogaje, posjetitelji će moći uživati u bogatom programu na glavnoj pozornici.

Na pozornici će se smjenjivati izvođači različitih žanrova, a za nezaboravnu atmosferu na otvaranju zadužena je grupa Best. Narednih dana će nastupiti Magazin, Dreamers Band, grupa Euforia, Antoniette, klapa Cambi, studentski zborovi, tamburaši i DJ-evi, Ante Cash i Božanstvena komedija, a advent 20. prosinca zatvaraju Matko i Brane.

Osim glazbenog programa, posjetitelji će imati priliku uživati u širokoj paleti aktivnosti koje će biti najavljene na društvenim mrežama Studentskog centra Split poput kvizova znanja ili organiziranog gledanja utakmice Dinamo – Hajduk.

 

Još vijesti