M. P. u Nakon predavanja

Gdje za vikend? Odbojka, druženje i zabava spojeni u jedan događaj na četiri terena

Prijaviti se mogu svi sadašnji i bivši studenti.

5. svibnja 2023 12:34
Turnir u odbojci na pijesku

Turnir u odbojci na pijesku Foto: Andrey Yurlov/Shutterstock

U subotu 6. svibnja održat će se prvi turnir odbojke na pijesku u organizaciji Hrvatskog katoličkog sveučilišta. U 15 sati počinje ždrijeb, a paralelno će se odigravati muški i ženski turnir na četiri terena KOP Vrapče u Ulici Majke Terezije 14.

Cilj turnira je prvenstveno promocija druženja, zabave, sporta i zdravlja, a svi natjecatelji dobit će diplomu za uspomenu na sudjelovanje. Prijaviti se mogu svi sadašnji i bivši studenti, profesori i ostali djelatnici spomenutog Sveučilišta.

Najbolja 3 para u muškoj i ženskoj kategoriji bit će nagrađeni medaljama, a proglašenje pobjednika je planirano u 18:30. Nakon odrađenog turnira, svi sudionici su pozvani na druženje koje će se održati u sklopu terena u 19 sati. Na zabavi će biti živa glazba, a izvodit će ju studenti u predivnom okruženju palmi i pijeska.

Također, u sklopu terena će biti šank gdje se može naručiti piće i hrana. Za vikend je previđeno sunčano vrijeme i ugodna temperatura, a sve što trebate napraviti je putem poveznice prijaviti svoj par i uživati u dobrom društvu.

Još vijesti