M. P. u Laganini

Gdje mladi najčešće izlaze u Zagrebu? Dok jedni izlaze u klubove, drugi najviše vole ostati kod kuće

Istražili smo omiljena mjesta.

5. Siječnja 2024 12:34
Noćni život mladih

Noćni život mladih Foto: Moj Faks/P.S./Canva

Izlasci i općenito noćni život su neizostavan dio studiranja, izbora sada ima napretek, a mi smo odlučili istražiti gdje to mladi izlaze i koja su njihova omiljena mjesta.

vezano Gdje se nekad izlazilo? Laganini „Danas se sve svodi na cajke koje ja organski ne podnosim!“: Gdje se nekad izlazilo u Zagrebu i koja su to bila kultna mjesta?

Pitali smo ih gdje najčešće izlaze u Zagrebu, a odgovor su većinom klubovi. Prema odgovorima možemo zaključiti da su klubovi popularno okupljalište mladih, a u gradu ima najviše sadržaja za one koji slušaju narodnjake, pop i trash.

@buzzin_nova DAJ MI RECI, di ideš van? #fyp #vox #izlasci #divan #mojfaks #buzzin #viral #zagreb #klubovi ♬ Cartoon-like rhythmic jazz - Kohrogi

Iako izbora ima napretek, ipak ima onih koji više vole ostati kod kuće: „Ja ne izlazim baš, bio sam jednom u Out Bunkeru na Ilici, ali inače nemam naviku izlaziti. Nemam vremena, a nemam ni baš neke volje, vikendima ipak više volim biti doma“.

Klubovi nisu jedina mjesta gdje mladi izlaze, tu su i restorani sa živom muzikom, a i „dobri stari“ krugovi na Savi koji su uvijek dobra alternativa. No, neki smatraju da je u klubovima ipak najbolja zabava.

vezano Kako je živjeti na Savi by Moj faks Postani student Istražujemo kako je to živjeti u najvećem studentskom domu u Zagrebu, na popularnoj Savi

Još vijesti