P.S. u Laganini

I mi smo pitali studente što misle o Prijinom koncertu – neki su karte kupili čim su izašle

Pitali smo zagrebačke studente što misle o koncertu Aleksandre Prijović i kakav žanr vole slušati u slobodno vrijeme

16. listopada 2023 10:19
Daj mi reci: Što slušaju mladi?

Daj mi reci: Što slušaju mladi? Foto: Canva/Instagram/Nucci/Aleksandra Prijovic/Master1305/Shutterstock

Što slušaju današnji mladi i studenti? Ovo pitanje unazad nekoliko tjedana često se proteže u medijskom prostoru, možda ponajviše zbog činjenice da je jedna regionalna pjevačica, u čak nekoliko dana, uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena za svoje nadolazeće koncerte u prosincu.

Naravno, radi se o Aleksandri Prijović, poprilično popularnoj pop-folk pjevačici čije su pjesme postale još veći hit s obzirom na rasprodane ulaznice za zagrebački koncert.

Tko sve ide na koncert?

No, mnogi mladi ipak su podijeljenog mišljenja. To smo otkrili u novoj epizodi serijala „Daj mi reci“ gdje smo ispitivali zagrebačke studente i mlade o glazbenim ukusima, pjesama i žanrovima koje slušaju, ali i o tome što misle o Aleksandri Prijović te planiraju li ići na već spomenute koncerte u Areni Zagreb.

vezano Novija istraživanja pokazuju da su žene bolji vozači Laganini Tko je lošiji vozač – muškarci ili žene? „Uopće ne paze na brzinu i sigurnost u prometu“

Neki od ispitanika odmah su uzbuđeno potvrdili svoj dolazak na koncert, što automatski potkrjepljuje činjenicu da slušaju ovakav tip glazbe, dok drugi misle kako je cijeli „hype“ oko Aleksandre Prijović ipak pretjeran.
„Možda se neki ne bi složili sad da su to cajke, ali meni je to sve isto“, rekla je jedna od ispitanih djevojaka u videu.

@buzzin_nova Što slušaju mladi?! 🤯 #glazba #fyp #zagreb #studenti #vox #studentskizivot #studentski #viral #nucci #aleksandraprijovic #svemirko #backstreetboys #foryourpage ♬ Cartoon-like rhythmic jazz - Kohrogi

Ukoliko te zanima što su drugi imali za reći po pitanju ove teme, ali i njihovom glazbenom ukusu općenito, pogledaj novu epizodu „Daj mi reci“ serijala!

vezano Mladi su sve oprezniji po pitanju troškova Laganini Na što mladi najčešće troše? Dok jedni troše 15 eura mjesečno, drugi ne prolaze bez 400

vezano Daj mi reci: Jesi li zadovoljan svojim studijem? Laganini Jesu li studenti zadovoljni svojim izborom studija? „Društvo je super i uvjeti su fenomenalni!“
 

Još vijesti