V.F. u Laganini

Na TikToku će se održati veliko glazbeno natjecanje: Pratitelji će moći uživo glasati za favorita

Pobjednici pojedinih država će nastupa na globalnom natjecanju.

21. kolovoza 2023 14:08
Natjecanje će se prenositi uživo

Natjecanje će se prenositi uživo Foto: Canva

Ako koristiš TikTok, onda sigurno znaš koliko veliku ulogu glazba igra na ovoj društvenoj mreži. Bilo da se radi o populariziranju novih hitova ili onih stari koji su pomalo zaboravljeni, postane nemoguće iz glave izbaciti pjesmu koja je postala popularna na TikToku. Osim toga, brojni glazbenici koriste TikTok kako bi pokazali svoj talent svijetu. Talentirani glazbenici dolaze na svoje jer će se na TikToku održavati glazbeno natjecanje pod nazivom Gimme the Mic.

Natjecanje će se biti podijeljeno u tri dijela: audicije, polufinale i veliko finale i odvijat će se u svakoj državi posebno. Tako glazbenici šalju video s audicije u trajanju od 30 sekundi koristeći #GIMMETHEMIC hashtag, piše The Verge. Najboljih 30 prijava će proći u finale gdje će nastupiti u događaju koji će se prenositi uživo. Gledatelji će uživo moći glasati za svoje favorite kojima žele omogućiti prolazak. U finalu će sudjelovati 10 najboljih izvođača, a onaj koji pobijedi će sudjelovati u globalnom natjecanju s pobjednicima iz cijelog svijeta.

Pobjednik natjecanja će dobiti 50.000 TikTok dijamanata koje će moći zamijeniti za stvarni novac. Iako nije još sigurno koliko je to u stvarnom novcu, nagađa se da je to oko 2.500 dolara.

Globalno finale se održati 22. i 23. rujna, a uključivat će pobjednike iz cijelog svijeta koji će se natjecati za prvo mjesto. Pobjednici globalnog natjecanja dobit će trofej, imati priliku biti istaknuti na službenim TikTok kanalima i dobiti do 500.000 TikTok dijamanata.

 

@tiktoklive_us This one is for all music lovers! 🎶 Join the upcoming #GimmeTheMic ♬ original sound - tiktoklive_us

 

Izvor: The Verge

 

Još vijesti