V.F. u Vijesti

Djevojka tetovirala dečkovo ime na čelo pa priznala da je tetovaža lažna: Htjela je mlade upozoriti na rizike kod tetoviranja

Tetovaža je podigla puno prašine.

14. studenog 2023 12:46
Tetovaža na čelu je podigla puno prašine

Tetovaža na čelu je podigla puno prašine Foto: anastanskovsky/TikTok/Screenshot

Žena iz Ujedinjenog Kraljevstva izazvala je brojne rekacije nakon što je tetovirala ime svog dečka na čelu, a u međuvremenu je priznala da je to bila prevara i da je zapravo pokušavala obeshrabriti mlade da se tetoviraju.

Detaljno je opisala svoju navodnu prijevaru u TikTok videu s više od 21 milijun pregleda.

„Žalim svoju tetovažu, ali ne ovu, jer ovo zapravo nije prava tetovaža“, rekla je 27-godišnja Ana Stanskovsky.

Popratna snimka ju prikazuje kako krpom briše svoju tetovažu s čela, na kojoj je ljubičastim slovima ispisano ime njezina dečka Kevina Freshwatera. Ovo označava vrhunac sulude sage koja je započela prije tjedan dana nakon što je Stanskovsky snimila samu sebe kako tetovira ime svoga dečka na čelo, piše New York Post.

Nacrtala ju folmasterom

Snimka je prikupila je više od 30 milijuna pregleda, ali i kritike mnogih koji su njezin potez smatrali nepromišljenim. Međutim, mnogi internetski skeptici, ponajprije slavni tattoo umjetnik Kevin Paul, brzo su istaknuli da se vjerojatno radi o lažnoj tetovaži.

 

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound - Ana Stanskovsky

 

„100% lažnjak“, izjavio je Paul, koji je tetovirao Rihannu, Harryja Stylesa i Eda Sheerana, “to je doslovno crni flomaster”.

Stručnjak za tetovaže rekao je da je uočio nekoliko izdajničkih znakova, uključujući činjenicu da igla nije ulazila u kožu, a koža nije pokazivala nikakve simptome nakon nanošenja tinte.

Isprva negirala optužbe

„Koža bi joj se nadigla i naborala“, rekao je Paul. „Sve bi se pore podigle. Također biste vidjeli tintu i krv kako joj kapaju niz lice.“

Stanskovsky je isprva negirala optužbe . Međutim, TikTokerica je na kraju priznala da tetovaža nije prava i da je htjela obeshrabriti mlade ljude da naprave tetovaže zbog kojih bi mogli požaliti.

 

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo #tattoo ♬ original sound - Ana Stanskovsky

 

„Imam poruku za mlade i ljude koji se žele tetovirati. Želim da svi znaju da žalim zbog svojih tetovaža i da ćete možda požaliti zbog svojih kad ostarite“, rekla je.

Stanskovsky je dodala da je njezina odgovornost kao osobe s puno tetovaža „utjecati na ljude na pravi način“ kako ne bi napravili istu pogrešku koju je ona učinila.

Izvor: New York Post

Još vijesti