V.F. u Laganini

Letci na vratima često su prava gnjavaža jer rijetko tko ih ne baci u prvu kantu, no oni mogu biti zanimljiv pokazatelj

Priča zvuči kao socijalni eksperiment.

20. listopada 2023 15:33
Cody kaže da nitko nije uzeo letke ostavljene na vratima

Cody kaže da nitko nije uzeo letke ostavljene na vratima Foto: Canva

Ako živiš u studentskom domu, onda ti vjerojatno svako malo netko zatakne letak za vrata. Ponekad bude nešto korisno, u većini slučajeva bude nešto što odmah baciš u smeće, ali većinom se radi o menijima iz obližnjih restorana i pizzerija. Međutim, ti leci ti mogu biti od velike koristi da shvatiš koje su sobe na katu prazne. Pogotovo kad je vikend ili se bliži vrijeme iseljavanja iz domova. Ako vidiš da leci danima stoje netaknuti, znači da je soba prazna.

Jedan je muškarac podijelio svoju neobičnu priču s korisnicima TikToka. Njegova priča zvuči kao neka blaga teorija zavjere, a ispričao je da se nedavno doselio u novo stambeno naselje, ali nije sreo nikoga od susjeda, piše LADbible.

Nakon nekog vremena, ovaj odvjetnik po imenu Cody iz Atlante je počeo „umišljati“ da živi sam u cijeloj zgradi. Situacija je eskalirala kada je netko zataknuo menije iz obližnjeg restorana za vrata stanova, a svi su, osim njegovog, danima stajali netaknuti.

Automobile na parkiralištu nitko nije micao dugo vremena

Cody je cijelu priču objavio na društvenim mrežama pod oznakom #menugate.

„Kažu da je zgrada puna, ali ja nikad nikoga ne vidim ovdje“, rekao je u videu kojeg je objavio na TikToku.

Cody je bio potpuno zbunjen jer kaže da nije nikoga vidio da ulazi ili izlazi iz zgrade tri dana. Ispričao je da živi u lijepu dijelu grada, na traženom tržištu, a kaže da je je zgrada u kojoj živi odlična, posebno zbog cijene.

Na kraju je Cody odlučio istražiti parkiralište i otkrio da ondje ima više automobila nego stanara. Međutim, istaknuo je kako automobili izgledaju kao da se neko vrijeme uopće nisu pomaknuli. Kako je priča na kraju završila, ne možemo znati. Ipak, moramo priznati da nam zvuči kao da je Cody ispitanik u nekom socijalnom eksperimentu.

Izvor: LADbible

Još vijesti