P.S. u Postani student

Građevinski fakultet u Rijeci organizira kamp za buduće studente: Traje jedan dan, a obuhvaća niz aktivnosti

Jednodnevni kamp služi budućim studentima za upoznavanje Građevinskog fakulteta.

14. prosinca 2023 16:08
Građevinski fakultet u Rijeci

Građevinski fakultet u Rijeci Foto: Građevinski fakultet u Rijeci - Faculty of Civil Engineering Rijeka/Facebook

Već treću godinu zaredom, Građevinski fakultet u Rijeci organizira „Boost Camp“. Radi se o jednodnevnom kampu za srednjoškolce, odnosno buduće maturante, a pogotovo one kojima je u planu upisati Građevinski fakultet u Rijeci.

Kako piše Svjetionik, jednodnevni kamp je zamišljen na način da srednjoškolci, odnosno budući studenti, upoznaju fakultet, sudjeluju u radionicama u njihovim laboratorijima, budu dio panel diskusije sa stručnjacima i vodećim osobama, da poslušaju prezentacije koje su vezane uz uvjete upisa Građevinskog fakulteta i njihovih studija te da se zajedno druže na neformalnom ručku s nastavnicima i drugim starijim studentima.

Prijave traju do siječnja

Prijave su krenule još 15. studenog ove godine, a otvorene su sve do iduće, 2024. godine. No, požurite s prijavom jer će krajnji rok brzo stići, a posljednja mogućnost za prijavu biti će sve do 13. siječnja 2024.

Jednodnevni „Boost Camp“ će se održati 20. siječnja, na lokaciji Građevinskog fakulteta u Rijeci, odnosno u ulici Radmile Matejčić 3, a prijaviti se možete pomoću QR koda koji se nalazi u objavi iznad.

Još vijesti