L.B. u Laganini

Popularni komičar 'zna' što se sinoć dogodilo na Savi: 'Roditelji studentima dronovima šalju pakete'

Urnebesni pokušaj pojašnjenja sinoćnje situacije nasmijao cijelu Hrvatsku.

11. ožujka 2022 13:14
Vlatko Štampar o padu letjelice

Vlatko Štampar o padu letjelice Foto: MojFaks

Iako još uvijek ne možemo sa sigurnošću tvrditi što se to sinoć oko 23 sata dogodilo i kakva je to letjelica pala u blizinu studentskog doma "Stjepan Radić" ("Sava"), neki naravno već imaju teorije


Kako smo već pisali, sinoć oko 23 sata studente, ali i ostale sugrađane koji stanuju u blizini zagrebačkog Jaruna uznemirila je detonacija, a zatim i podrhtavanje tla nastalo padom neke vrste letjelice na tlo.


foto: privatna arhiva, T.R., objavljeno uz dozvolu


Kako nam javljaju naši čitatelji, mnogi od njih bili su jako preplašeni, a neki su čak noć u svojim sobama probdjeli odjeveni jer su očekivali neku vrstu evakuacije iz doma. Fotografije i videa s mjesta događanja, koja su nam također ustupili, možete pogledati ovdje.


>>>[VIDEO] Srušila se letjelica ispred doma na Savi: Studenti noćas spavali odjeveni, spremni za evakuaciju<<<


S obzirom da su službene informacije MUP-a uglavnom šture, a uglavnom se odnose na apel sugrađanima da na društvenim mrežama ne dijele fotografije i video snimke s mjesta događanja, među studentima, ali i u široj javnosti već kolaju duhovita potencijalna objašnjenja što se to sinoć dogodilo u Zagrebu.


Osim one da je prilikom unošenja lokacije krivo odabran zagrebački Jarun, umjesto ukrajinskog grada Yaruna, do toga da je "napad" izvršen iz zagrebačke Dubrave jer tamošnja "ekipa" zahtijeva izlaz na "zagrebačko more" – jezero Jarun, ovom se pokušaju duhovitih objašnjenja pridružio i domaći komičar Vlatko Štampar.


"Evo sine, poslala sam ti maslinovog ulja, špeka..."


Naime, kako on smatra, ovo je prvi pokušaj slanja paketa studentima na Savi - dronom.


"Evo sine poslala sam ti maslinovog ulja, špeka, pekmeza, naranča. Imaš i sarme za 3-4 dana. (ne bacaj plastiku)

I gaće. Znam da ih imaš ali lijepo mi je kad ti mogu poslati nešto.

Ne jedi samo suho.

Tata šalje lozu. Da pokažeš dečkima što je prava domaća.

Fališ nam. Javi kad dobiješ paket, izgubili smo signal kod okretišta, valjda je stiglo, tata je adresu utipkavao. Voli te mama", napisao je na svom Facebook profilu i nasmijao tisuće sugrađana.




S njegovom duhovitom objavom poistovjetilo se mnoštvo bivših i sadašnjih studenata koji ne prestaju nizati komentare na ovu njegovu objavu.

Još vijesti