V.F. u Vijesti

Zagrebački studenti nezadovoljni velikim gužvama u menzi: Hoće li novo radno vrijeme popraviti situaciju?

Jedna se menza još uvijek nije otvorila.

20. listopada 2023 15:23
Gužva ispred menze na Radiću

Gužva ispred menze na Radiću Foto: V.F./MojFaks

Kad ideš u menzu, jednostavno znaš da ćeš morati malo duže čekati na red. Ponekad je gužva pa ćeš morati trpjeti glad, a ponekad dođeš na red odmah. Ipak, u studentskom domu Stjepan Radić je već neko vrijeme tolika gužva u menzama da moraš stati u red prije nego što si gladan jer ćeš svakako ogladnjeti u međuvremenu.

Studenti se već neko vrijeme žale na nenormalne gužve i dugo čekanje u redu. To ne čudi s obzirom na to da je za večeru otvorena samo jedna menza umjesto dvije. Već je kraj listopada, a menze još uvijek ne rade normalno kao i prošle godine.

Osim toga, studenti se žale jer se slastičarnica još uvijek nije otvorila.

Studentski odbor Sava je ovaj tjedan u Facebook grupi Studentski dom „Stjepan Radić“ – „Sava“ stavio anketu u kojoj je zamolio studente da glasaju za novo radno vrijeme menzi. Kako bi pokušali smanjiti gužvu, otvorili su obje menze za večeru, ali će od sada za ručak raditi samo jedna menza.

Predložili novo radno vrijeme

Međutim, studenti se pitaju neće li novo radno vrijeme samo „preseliti“ gužvu s večere na ručak. Od idućeg tjedna, Restoran 1 neće više raditi za ručak, a za večeru će raditi od 17:30 do 21 sat. Restoran 2 će raditi od 12 do 16:30 za ručak i od 18 do 21:30 za večeru.

Produžili su i radno vrijeme pizzerije u pokušaju da se smanji gužva. Pizzeria će raditi od 13 do 20:30 sati.

Pitali smo Studentski odbor za komentar, ali nam nisu odgovorili do objavljivanja ovog članka.

Još vijesti