M. P. u Vijesti

Nemoj poljubiti vrata! SC objavio blagdansko radno vrijeme – ovo su dežurni restorani

Za one koji ostaju u Zagrebu.

18. prosinca 2023 13:18
Menza na „Radiću“

Menza na „Radiću“ Foto: Z.P./MojFaks

Iako većina studenata za blagdane putuje kući, ipak postoje i oni koji će ostati u Zagrebu. Upravo zbog toga, Studentski centar je na Facebook stranici objavio radno vrijeme restorana SC-a za vrijeme blagdana.

Od 23. do 30. prosinca, biti će dežuran restoran u studentskom domu „Stjepan Radić“ , a od 2. do 8. siječnja je dežuran restoran u studentskom domu „Cvjetno naselje“. Napomenuli su da 19. prosinca s radom prestaje Express restoran u Savskoj cesti 25.

Vodite računa da 20. prosinca, zaključno s ručkom, prestaju s radom restorani RGN-PBF i SD „Cvjetno naselje“ (do 14 sati). Isto tako, 21. prosinca s radom prestaju restorani: Ekonomija, Agronomija, Šumarstvo, Medicina, Veterina, Savska, TTF, Filozofski, NSK i TVZ. Dan nakon, 22. prosinca, zaključno s ručkom do 14 sati prestaju s radom restorani u studentskom domu „Lašćina“ i ZUK „Borongaj“.

Restorani SC-a neće raditi od 24. do 26. prosinca, zadnji dan u mjesecu i prvi dan u novoj godini. Od 8. siječnja, svi će restorani raditi po uobičajenom radnom vremenu.

 

Još vijesti