L.B. u Vijesti

JESTE LI BILI OVDJE? Autobus nije došao, na stanici zagrebačkog okretišta nastao epidemiološki KAOS

Građani nagurani na skromnoj kvadraturi stajališta, mladi s ruksacima i torbama putuju kući iz škola i s fakulteta…

17. ožujka 2021 16:05
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Fotografija s autobusnog stajališta na zagrebačkom Črnomercu dočarava hrvatsku realnost kad je javni prijevoz u pitanju.


Kako objavljuje TV Zapad na svojoj Facebook stranici, na stajalištu autobusne linije 172 (Zaprešić-Črnomerec) stvorio se "epidemiološki kaos" jer je jedan autobus "preskočio" svoj dolazak pa su se na ovom, kvadraturom skromnom prostoru, okupili i oni koji su došli na bus ranije, baš kao i oni koji su planirali ukrcaj na sljedeći bus.


Gužva na stajalištu autobusne linije 172 na zagrebačkom Črnomercu...foto: screenshot via Facebook@TV Zapad


U hrpi sugrađana mnogo je i mladih koji se vraćaju iz škola ili s fakulteta, i iako svi nose maske, prizor definitivno nije ugodan, tim više što se epidemiološka situacija posljednjih nekoliko tjedana, nakon blagog popuštanja restrikcija, ponovo pogoršava.


Nadamo se da je autobus u međuvremenu stigao i odvezao putnike na njihova odredišta, ali i da će ovakvi prizori biti rijetkost, posebice u ovom korona-periodu naših života.


A koja su vaša iskustva sa ZET-m u ovo vrijeme pandemije? Nose li putnici maske, osjećate li se sigurno? Šaljite svoja iskustva na mojfaks@novatv.hr ili našu Facebook stranicu.

Još vijesti