Mojfaks.hr u Vijesti

Kadetkinja Hrvatskog vojnog učilišta 'Petar Zrinski' pronađena mrtva

U vojarni Hrvatskog vojnog učilišta 'Petar Zrinski' u Zagrebu jutros je pronađena mrtva kadetkinja Oružanih snaga Republike Hrvatske, objavljeno je na službenim stranicama MORH-a.

24. kolovoza 2015 11:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prema dosadašnjem tijeku istrage sve upućuje da se radi o nesretnom slučaju. No, dok ne stignu nalazi obdukcije, ne možemo ništa potvrditi”, izjavila je za Telegram Ana Bulić, glasnogovornica MORH-a.

Novinari Telegrama neslužbeno doznaju da je nesretna djevojka stradala u nezgodnom padu kroz prozor, no tu informaciju Telegramovog izvora glasnogovornica nije htjela komentirati. Kadetkinja je noćas, neslužbeno doznajemo, zajedno s kolegama bila na proslavi rođendana. U jednom trenutku pala je kroz otvoreni prozor.

Riječ je o 22-godišnjoj kadetkinji M.Ć., pripadnici treće godine Kadetske bojne HVU-a, koja je pristupila u Oružane snage RH 2012. godine. Njezino tijelo pronađeno je rano jutros, oko 6,45.

Redovna policija, doznajemo iz PU Zagrebačke, nakon dojave je stigla na mjesto događaja i osigurala ga. Zatim je slučaj preuzela Vojna Policija koja zasad nije izdala nikakvo priopćenje.

L.B./izvor: Telegram
foto: arhiva/morh-hr/vodič

Još vijesti