L.B. u Vijesti

Promocije idu dalje: Krajem tjedna kapice u zrak bacaju 334 studenta dubrovačkog Sveučilišta

Studenti će slaviti uz pratnju, uz poštivanje epidemioloških mjere.

15. lipnja 2021 14:27
Studenti u Dubrovniku

Studenti u Dubrovniku Foto: MojFaks

Svečana promocija magistara struke i prvostupnika Sveučilišta u Dubrovniku održat će se u dva dana i tri termina uz ograničen broj studenata i njihove pratnje.


U četvrtak i petak, 17. i 18. lipnja, na Sveučilištu u Dubrovniku održat će se svečana promocija ispred Studentskog doma na kojoj će biti promovirana 334 studenta, od toga 152 magistra struke i 182 prvostupnika, javljaju s ovog Sveučilišta.


Prvoga dana u 17:30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnika preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana, a u 19:00 bit će promovirani prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa studija Kliničko sestrinstvo.


U 20:30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.


U petak, 18. lipnja, u 17:30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 19:00 bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, dok će u 20:30 biti promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.


Promocija će se održati u tri termina samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera.

Još vijesti