Mojfaks.hr u Vijesti

Raspjevani FER-ovci osnivaju Akademski muški zbor

Svi znaju da su FER-ovci odlični matematičari i programeri, a s obzirom da se glazba oduvijek povezivala s matematičkom logikom – ovo bi mogao biti jedan jako uspješan i milozvučan zbor!

31. prosinca 2015 14:05
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na inicijativu maestra Josipa degl\' Ivellija i dekana FER-a prof. dr. sc. Mislava Grgića, raspisan je poziv svim zainteresiranim djelatnicima i studentima FER-a da se prijave za članstvo u novom Akademskom muškom zboru.

Prijave se primaju do 18. siječnja 2016. godine do 13.00 sati na adresu e-pošte: akmuz@fer.hr.

U poruci je potrebno navesti sljedeće: (1) puno ime i prezime; (2) dan, mjesec, godina i mjesto rođenja; (3) poštanska adresa; (4) broj mobitela; (5) godina diplomiranja / godina studija (ako se prijavljuje aktivni student, navesti i JMBAG); (6) kratki opis glazbenog obrazovanja ili iskustva u drugim zborovima (nije obvezno!).

Umjetnički i stručni plan i program rada Zbora izradit će dirigent, zborovođa i skladatelj maestro Josip degl\' Ivellio, dugogodišnji dirigent više uglednih zborova u Hrvatskoj, koji je za svoj rad dobio mnogobrojne nagrade i odlikovanja.

Za članstvo u ovome jedinstvenom zboru FER-a od iznimne će važnosti biti disciplina dolazaka na probe. Probe će se održavati 4 do 6 puta mjesečno (utorkom ili četvrtkom ili petkom) u poslijepodnevnim satima (u 15 ili 16 sati) - dogovorno.

Ako studiraš na FER-u i obožavaš pjevati pod tušem (kad misliš da te nitko ne čuje) – prijavi se i postani dio Akademskog muškog zbora!

L.B./izvor: fer.unizg.hr
foto: Freeimages

Još vijesti