Mojfaks.hr u Vijesti

Student anti-feminist: 'Izbjegavam interakciju s djevojkama!'

David Sherratt slovi za seksista i mizoginog mladića. Čak se preselio u drugi stan kad je saznao da su mu cimerice feministkinje.

19. studenog 2015 11:09
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovaj 18-godišnjak brucoš je na Sveučilištu u Cardiffu, a također je i član Men Going Their Own Way (MGTOW) kluba – pokreta uglavnom hetero mladića koji potpuno izbjegavaju djevojke.

Samoprozvani "anti-feminist" nikada nije imao djevojku, a nije baš sigurna želi li je uopće ikada imati. Za studentski The Tab je izjavio: "Radi se uglavnom o tome da se ne oženite, nemate djecu i držite se podalje od suprotnog spola – zapravo radite sve ono što se od muškaraca ne očekuje. Ovo je direktna reakcija na feminizam. Ja sam anti-feminist. Ne volim feminizam i mislim da aktivno škodi rodnim ulogama."

Neki članovi MGTOW-a idu toliko daleko da nikad ne kontaktiraju niti se upuštaju u bilo koji oblik interakcije s djevojkama. Većina iz želi ostati anonimna, ali David nema problem s dijeljenjem i objašnjavanjem svojih stavova u javnosti.

David tvrdi: "Feminizam promovira narativ da su žene slabije i trebaju pomoć muškaraca zbog čega mnogi muškarci ne dobivaju pomoć koja im je potrebna. Mnoge žrtve obiteljskog nasilja su muškarci, a sigurne kuće ih ignoriraju."

Kad nije zauzet rješavanjem studentskih obaveza, David snima anti-feminističke videe: "Morao sam seliti nedavno nakon dva mjeseca stanovanja s cimericama. Sve su bile feministkinje i odlučile su me konfrontirati u sobi. Uglavnom su prigovarale zbog mojih videa koji ih vrijeđaju." Zbog toga se morao preseliti u drugi stan.



David priznaje da je prirodno nedruštven i povučen, ali se počeo opuštati kad se počeo baviti pitanjem muških prava: "Ne mogu reći da planiram nikada ne imati djevojku. Možda bih i napravio iznimku zbog jedne djevojke, trenutno. No, trenutno na horizontu ne vidim ništa pa moram biti jako pažljiv. Seks na jednu noć je riskantan. Djevojke te uvijek mogu optužiti za silovanje."

L.B./izvor: The Tab
foto: screenshot/YouTube

Još vijesti