V.K. u Vijesti

Svake godine 2000 novih studenata, a imaju samo jednu menzu: Ova derutna zgrada uskoro postaje novi studentski restoran

Na Veleučilištu u Karlovcu na godišnjoj razini upisuje nešto više od 2000 studenata koji su dosad na raspolaganju imali samo jednu menzu, u restoranu Doma oružanih snaga 'Zrinski'.

1. lipnja 2021 13:17
Sveučilište u Karlovcu, menza, izgradnja

Sveučilište u Karlovcu, menza, izgradnja Foto: Screenshot

Na Facebook stranicama Veleučilišta u Karlovcu obavijestili su studente i zainteresiranu javnost da uskoro kreće izgradnja novog restorana studentske prehrane.

"Grad Karlovac izdao je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju, prenamjenu i uređenje Bosanskog magazina u Zvijezdi u budući restoran studentske prehrane i interpretacijski centar, što je segment koji će dodatno unaprijediti usluge ponuđene studentima Veleučilišta", prenose.


Osim restorana koji će imati 86 sjedećih mjesta, na gornjem katu i u potkrovlju planiraju izgraditi interpretacijski centar i muzejski prostor. Za potrebe izrade potrebne dokumentacije Grad Karlovac i Karlovačka županija izdvojili su svaki po 400 tisuća kuna.


Veleučilište u Karlovcu, menza Veleučilište u Karlovcu, menza Foto: Screenshot

Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"


Veleučilište u Karlovcu, menza Veleučilište u Karlovcu, menza Foto: Screenshot

Grad Karlovac i Karlovačka županija izdvojili su svaki po 400 tisuća kuna / Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"

Veleučilište u Karlovcu Veleučilište u Karlovcu Foto: Screenshot

Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"