V.F. u Vijesti

Djevojka se podvrgnula plastičnim operacijama pa završila na ispitivanju na granici: Optužili ju da putuje s lažnom putovnicom

Na kraju je odlučila napraviti novu putovnicu.

13. listopada 2023 15:49
Na slici izgleda neprepoznatljivo

Na slici izgleda neprepoznatljivo Foto: joanneprophet/TikTok/Screenshot

Vjerojatno nitko nikada nije lijepo ispao na fotografiji za osobne dokumente. Bilo da se radi o osobnoj iskaznici, putovnici, vozačkoj dozvoli, iksici… Mrzimo sve svoje dokumente na kojima imamo fotografiju. Čak možemo reći da na tim fotografijama izgledamo drukčije nego u stvarnosti. Ponekad na njima ne možemo prepoznati sami sebe jer smo možda baš taj dan kad smo se slikali bili bolesni i zbog toga izgledali kao zombiji.

Ipak, ova je žena doživjela pravu neugodnost. Joanne Prophet (28) zbunila je granične službenike nakon što nije napravila novu putovnicu nakon nevjerojatne transformacije.

Tijekom posljednjih deset godina podvrgnula se plastičnim operacijama, kao i drugim kozmetičkim zahvatima kako bi postigla izgled o kojem je sanjala, piše LADbible.

Međutim, Joanne nije mislila da bi trebala izraditi putovnicu s novom slikom. Zbog toga se dovela u neugodne i bizarne situacije na aerodromima svaki puta kada bi putovala. U TikTok videu je priznala da je završila na ispitivanju svaki puta kada je putovala jer joj službenici na granici nisu vjerovali da su ona i djevojka sa slike iste osobe.

Završila na ispitivanju

Kaže da to neizbježno uzrokuje popriličnu gužvu pri prolasku kroz osiguranje zračne luke, osobito u stranoj zemlji. Joanne je objasnila da je ipak bila prisiljena prerano obnoviti svoju putovnicu.

Podijelila je video na svom TikToku pokazujući svoje nove fotografije, kao i onu staru gotovo jedno desetljeće na kojoj izgleda neprepoznatljivo.

Joanne je rekla svojim pratiteljima da je operirala nos i grudi. Također, redefinirala je svoje svoje lice filerima za bradu i usne. Osim toga, stavila je duge ekstenzije za kosu, kao i umjetne trepavice, a napravila je i nove zube.

 

@joanneprophet

That time i got interegated by 6 members of passport control 😅😅😅

♬ original sound - Joanne Prophet

 

Joanneino posljednje putovanje u Tursku završilo je tako što ju je povuklo šest graničnih službenika koji su jedva vjerovali da putovnica pripada njoj.

„Odvukli su me u sobu na oko sat vremena i ispitivalo me šest muškaraca. Dakle, očito je to bila velika stvar. Onda kad sam se vraćala u Manchester, nastavili su gledati sliku i rekli su da ovo moram ispraviti“, ispričala je.

Ispričala je da su joj rekli „da nimalo ne liči na sebe“ i da je jedva vjerovala da je s tim uspjela izaći iz zemlje. Fotografija na putovnici je snimljena prije devet godina. Prije nego što se Joanne podvrgnula zahvatima.

Izvor: LADbible

Još vijesti