P.S. u Vijesti

Hrvatski kulturni dom dijeli popust za jednu predstavu i dva koncerta – i to čak 50 posto

Radi se o događajima koji će se održati u siječnju, veljači i ožujku.

17. Siječnja 2024 12:05
Popusti i sniženja

Popusti i sniženja Foto: Canva

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, koji se nalazi u samom centru grada Rijeke, studentima dijeli popuste na čak tri događanja koja će se održati u njihovim prostorima. Popusti su poprilično značajni, s obzirom na to da će za svakog studenta cijena ulaznice biti umanjena za čak 50 posto, kako piše Svjetionik.

Prvo što slijedi, a za što studenti mogu iskoristiti popust, je dramska predstava „I je i nije [de facto & Teatar Exit]“. Radi se o duhovitoj neverbalnoj dramskoj predstavi čija je radnja fokusirana na područje klaunerije, kako piše magazin Ravno do dna, a dramaturgiju potpisuje poznati hrvatski kazališni redatelj, Saša Božić.

Koncert Natali Dizdar

Ta izvedba će se održati 22. siječnja s početkom u 20 sati. Idući događaj na kojeg studenti ostvaruju popust je koncert Natali Dizdar u sklopu Valentinova u HKD-u. Koncert će se održati na samo Valentinovo, 14. veljače, s početkom u 20 sati.

Posljednji događaj na kojeg studenti imaju pravo iskoristiti popust od 50 posto je još jedan koncert, quartet Tamare Obrovac. Ova hrvatska pjevačica i skladateljica sa svojim će ansamblom održati koncert u prostorima Hrvatskog kulturnog doma 8. ožujka ove godine.

Kako navodi Svjetionik, studenti koji žele prisustvovati jednom od navedenih događaja, a ujedno i ostvariti popust, to mogu napraviti uz predočenje iksice isključivo na blagajnama HKD-a prilikom kupovanja ulaznica.

Rezervacija ulaznica

Moguće je i rezervirati ulaznice preko e-mail adrese press@hkd-rijeka.hr. Raspored programa događaja možete pronaći na službenoj web stranici Hrvatskoj kulturnog doma na Sušaku koji se nalazi OVDJE.

Još vijesti