P.S. u Vijesti

Studenti, jeste li registrirali svoje bicikle? Oni koji nisu će ostati bez svojeg prijevoznog sredstva

Iz studentskog doma „Cvjetno naselje“ će se uklanjati svi neregistrirani bicikli

27. lipnja 2023 12:04
Neregistrirani bicikli bit će smješteni u posebne prostorije

Neregistrirani bicikli bit će smješteni u posebne prostorije Foto: Canva

Domski odbori zagrebačkih studentskih domova poprilično su aktivni te često obavještavaju svoje stanare o novitetima i mogućim komplikacijama te rješenjima.

Jedan od njih je i Domski odbor Cvjetnog naselja koji ponovno obavještava stanare svojeg doma o već dobro poznatom problemu s biciklima. Naime, tijekom cijele akademske godine apeliraju iz Domskog odbora na važnost registracije bicikala koji se nalaze u naselju.

Mnogi studenti na predavanja ili na posao putuju upravo biciklom, ali ne vode svi računa o tome da bicikle treba registrirati. Podsjetimo, tijekom akademske godine iz Domskog odbora Cvjetnog naselja podsjećali su studente na obaveznu registraciju.

Bicikli će biti uklonjeni 3. srpnja

Čak su i produžili rok za prijavu evidencije bicikala, odnosno registraciju, a sada stanare obavještavaju o tome da će svi neregistrirani bicikli biti uklonjeni.

„Svi bicikli koji nemaju registraciju, tj. naljepnicu „CN“ bit će uklonjeni 03.07.2023. u prostorije u sklopu naselja gdje će biti privremeno odloženi“, napisali su iz Domskog odbora na svojem Facebook profilu, kao i u privatnoj Facebook grupi stanara Cvjetnog naselja.

Studenti koji posjeduju bicikle svoju registraciju mogli su obaviti na porti studentskog naselja, a upravo tamo se studenti, kojima će bicikli biti uklonjeni, mogu javiti nakon 3. srpnja.

„Svi vi kojima je tako uklonjen bicikl mogu se javiti na portu doma gdje će dokazati vlasništvo s ključem lokota kojim je bicikl bio privezan“, poručili su iz Domskog odbora Cvjetnog naselja.
 

Još vijesti