V.F. u Vijesti

Studenti mislili da im kuću opsjeda duh pa u podrumu pronašli potajnog „cimera“

Uplašili se paljenja i gašenja svjetla i čudnih zvukova.

21. kolovoza 2023 15:24
Na kraju su ipak pronašli „duha“

Na kraju su ipak pronašli „duha“ Foto: Canva

Studenti koji su zajedno živjeli u kući izvan kampusa su došli do bizarnog otkrića nakon što su odlučili detaljno pretražiti cijelu kuću. Studenti su se žalili na čudne zvukove, a događale su im se i neobične stvari poput iznenadnog paljenja i gašenja svjetla.

Studenti iz Ohia su bili uvjereni da su doživjeli paranormalnu aktivnost nakon što su čuli čudne zvukove koji su dopirali iz podruma. Međutim, nakon što su istražili podrum, otkrili su da je zvukove proizvodio čovjek koji je živio u njihovoj kući, a da to nitko od njih nije znao.

Studenti sa Sveučilišta Ohio State živjeli su zajedno u kući izvan kampusa. Unatoč tome što ih je u kući živjelo čak desetero, počeli su primjećivati vrlo čudne aktivnosti poput ostavljanja otvorenih ladica, nasumičnih paljenja svjetla i jezivih zvukova koji su dopirali iz podruma, piše Unilad.

To se događalo toliko često da je nakon mjesec dana života u kući, grupa čak počela pričati o „duhu“ koji je opsjedao hodnike. Kako su se jezivi događaji nastavili, odlučili su pretražiti svaku sobu u kući.

Pronašli uređenu spavaću sobu

Tada su u podrumu došli do iznenađujućeg otkrića, pronašavši zaključana vrata koja nitko nije mogao otvoriti, ali je ekipa mogla čuti buku koja je dolazila s druge strane zaključanih vrata.

Zabrinuti studenti su pozvali policiju, a kada su konačno otvorili vrata, otkrili su spavaću sobu u kojoj je potajno živio muškarac kojeg nisu poznavali. U sobi su bili krevet, TV, pa čak i fotografije čovjekovih voljenih. Jedan od studenata kasnije je shvatio da su ga već sreli, nakon što ga je pronašao kako vreba u podrumu imanja.

Ispostavilo se da se tajanstveni čovjek zove Jeremy te da je njegov bratić živio u kući prethodne godine pa je tako dobio pristup kroz sporedni ulaz kako bi potajno ušao u podrum. Ubrzo nakon otkrića, Jeremy je deložiran, a tvrtka za iznajmljivanje je promijenila brave.

Izvor: Unilad.com

Još vijesti