V.F. u Vijesti

Trogodišnji dječak se iskrao iz sobe i nestao: Zabrinuta majka ga pronašla u McDonald'su

„Bio sam gladan.“

14. kolovoza 2023 16:36
Uplašena majka je pozvala policiju

Uplašena majka je pozvala policiju Foto: Canva

Ako imaš mlađeg brata ili sestru ili si imao priliku čuvati djecu, bit će ti odmah jasno da ova priča nije toliko nevjerojatna koliko zvuči. Za slučaj da se planiraš prijaviti za posao čuvanja djece, pripremi se na ono što te čeka. Jedna je zabrinuta i zbunjena majka na TikToku podijelila svoju priču. Naime, njezin trogodišnji sin se iskrao iz svog krevetića i otišao u McDonald's, piše Unilad.

Mama, Marissa Phiffer, doživjela je najgoru noćnu moru svakog roditelja kada se probudila nakon spavanja sa svojim trogodišnjim blizancima, Aidenom i Aleiyom, i otkrila da Aidena nema nigdje.

Marissa je rekla da je spavala „na podu odmah pokraj njihovih krevetića“ i ostala je potpuno zbunjena kada je shvatila da Aidena nema nigdje u njihovom domu. Marissa je zatim pitala Aleiyu kamo je otišao njezin brat, a ona joj je rekla da je Aiden otišao van.

„Stvarno sam bila nervozna kada sam shvatila da nije u dvorištu našeg susjeda,” rekla je Marissa. „Mislila sam da ću ga tamo pronaći. Imaju hrpu kamenja i on ih voli poredati i igrati se s njima.“

Na kraju mu je kupila Happy Meal

Brzo je nazvala 911 da prijavi nestanak djeteta i bila je zahvalna kada je policija stigla za „dvije sekunde“. Policajci su došli s fotografijom koju su pokazali Marissu, a na njezino olakšanje bila je to slika Aidena, živog i zdravog.

Ispostavilo se da se Aiden, nakon što se probudio iz drijemeža, zaželio brze hrane i odlučio obuti cipele, prošuljati se pokraj mame i izaći iz kuće. Zabrinuti stranac obavijestio je vlasti kada je ugledao Aidena samog, u McDonald'su preko puta kuće njegove obitelji.

 

@mamarissax2 YALL I GENUINELY HAVE NEVER FELT SO SICK & SCARED! we already had the basement door switched out so we can lock it at night but NOW i need something for the front door! You never think it can happen to you, till it does!! Yall know i got this house babyproofed as much as possible but OMGG#greenscreenvideo#autismawareness#fyp#aidenandaleiya#twins#escapeartist#scared#twinsoftiktok#omg#runaway ♬ original sound - Marissa Jalea

 

Marissa je brzo otišla do McDonald'sa i utrčala unutra, gdje je našla Aidena koji joj je rekao: „Bok, mama!“

Kad je Marissa upitala Aidena zašto je sam odlutao, njegovo objašnjenje je bilo jednostavno, ali i logično: „Bio sam gladan.“

Mama je priznala da bi njezin sin mogao jesti „pomfrit, nuggetse i kriške jabuke“ svaki dan kad bi mogao, a na kraju mu je kupila Happy Meal nakon što ga je pronašla živog i zdravog.

Izvor: Unilad

Još vijesti