V.F. u Vijesti

YouTuber izgubio u igri „kamen, škare, papir“ pa platio studentu školarinu za dvije godine

Student je bio izvan sebe.

15. studenog 2023 16:29
Student je bio presretan

Student je bio presretan Foto: @MacmillanJc/X/Screenshot

YouTuber i reper KSI često je prilično velikodušan prema svojim fanovima, a ovoga puta je usrećio studenta obožavatelja otplativši njegove sveučilišne dugove.

Jordan Macmillan upoznao je YouTubera na jednom događaju prošle godine pa je iskoristio priliku da ga izazove na igru kamen, škare, papir.

Ali to nije bila obična igra, tada 22-godišnjak odlučio je povećati uloge. Dok je Jordan uložio samo pet funti svog novca, što nije ni šest eura, YouTuber je obećao isplatiti 9000 funti ako izgubi, što je više od 10 tisuća eura.

Nakon što je pristao na igru od tri runde, Jordan ga je pobijedio, osvojivši dvije uzastopne igre, ostavljajući KSI-ja u blagom stanju šoka, piše LADbible.

No, držeći riječ, pristao je Jordanu isplatiti novac koji je obećao.

Platio mu školarinu za dvije godine

Govoreći za The Sun o tom susretu, Jordan je rekao: „Počelo je kao šala između mene i mojih prijatelja. Samo sam rekao: 'Tražit ću od njega da mi plati školarinu ako ga pobijedim u igri kamen, papir, škare jer će to biti smiješno'.“

„Mislio sam da je najgore što se može dogoditi da on kaže ne i da ćemo se smijati tome. Nikada nisam mogao zamisliti da će on zapravo pristati. Ja sam netko tko sve shvaća ozbiljno, osim sebe, pa mi to pomaže da ostanem smiren u tim situacijama. On je tako fin dečko i bio je stvarno cool u vezi s tim, što je također olakšalo živce.“

 

 

Međutim, ono što se potom dogodilo iznenadilo je Jordana. Umjesto da se drži početne oklade od 9000 funti, KSI je udvostručio svoj novac, isplativši mu dvije godine školarine.

Jordan je rekao: „Kasnije sam dobio poruku od njega u kojoj je pisalo 'Uživaj brate', pa sam provjerio svoj račun i poslao mi je 18.000 funti za obje godine.“

Student je bio oduševljen KSI-jevom velikodušnošću, a njegova je obitelj ostala u suzama zbog ljubaznog čina. Jordan je čak dodao da će vjerojatno pozvati YouTubera kad diplomira.

Izvor: LADbible

Još vijesti