P.S. u Vijesti

Menze se vraćaju u puni pogon, ali nisu još uvijek sve otvorene: Ova popularna privremeno je zatvorena

Studentski centar u Zagrebu objavio je informaciju o neotvaranju ovog studentskog restorana.

10. Siječnja 2024 12:36
Brza menza u sklopu Studentskog centra u Zagrebu

Brza menza u sklopu Studentskog centra u Zagrebu Foto: P.S./MojFaks

Nakon završetka zimskih praznika, studenti se ponovno vraćaju u svoj uobičajeni ritam. Samim time, ponovno su se otvorile i sve zagrebačke menze, a vjerujemo da su studenti sretni što se ponovno vraćaju studentskim restoranima.

No, iako su sve menze trebale biti otvorene, nekima su i dalje zaključana vrata. Taj primjer vidjeli smo jučer u menzama u Studentskom centru. Točnije, još uvijek je zatvorena brza linija menze u sklopu Studentskog centra u Zagrebu, zbog čega su nastale dodatne gužve u restoranima 1 i 2, odnosno linijama lijevo i desno.

Privremeno zatvaranje

Red u ovim linijama protezao se po cijelom predvorju Studentskog centra u prizemlju gdje se nalaze svi njihovi studentski restorani, a tome je razlog neotvaranje brze linije u kojoj su, inače, redovi češći. Studentski centar u Zagrebu studente je na svojim službenim stranicama obavijestio o radu studentskih menzi, ali za brzu liniju nisu naveli konkretan razlog zbog kojeg se ova menza još uvijek nije otvorila.

Na njihovim službenim web stranicama samo piše kako je menza privremeno zatvorena, što upućuje na to da će se, nadamo se, u skorije vrijeme otvoriti kako bi se smanjile gužve i u drugih restoranima u sklopu Studentskog centra u Zagrebu. No, za one koji će ići u njihove menze, radno vrijeme linije lijevo je svakim radnim danom od 11 do 15, a linije desno svakim radnim danom od 12 do 14 sati i 30 minuta.

Kontaktirali smo i Studentski centar u Zagrebu koji najavljuje otvaranje brze linije „po povratku studenata i povećanju konzumacije fast food programa.“

Još vijesti