Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom HNK

Kako je smeće podijelilo mlade: Prljaju li Jarun studenti iz Zagreba ili 'dotepenci'?

Objavljeno prije 4 dana

Posljednja tri vikenda mladi diljem Hrvatske željni druženja okupljaju se u velikom broju, a o neredu koji ostaje iza njih i dalje se vode rasprave.

Riskirao posjet Traumi! Zagrebački Spiderman oduševio ekipu okupljenu pred HNK: Nemojte ovo pokušavati sljedeći vikend VIDEO

Objavljeno 08.02.2021.

Kafići i klubovi i dalje su zatvoreni, a toplo vrijeme koje je obilježilo kraj prethodnog tjedna izmamilo je na stotine mladih da se okupe na otvorenom.

Zbog novih odluka ostat će bez studentskog života? Nove mjere Stožera tiču se MLADIH, a oni poručuju: 'Družit ćemo se dok nas pendrecima ne otjeraju!'

Objavljeno 14.10.2020.

Ove srijede u Hrvatskoj je zabilježen rekordan broj novooboljelih od koronavirusa, a na snagu su stupile i nove mjere.

HNK studentima dužan lovu još od travnja za obavljeni posao? Studentica tvrdi da joj duguju preko tisuću kuna

Objavljeno 03.12.2018.

Studenti u Splitu koji su radili na splitsko Hrvatsko narodno kazalište navodno čekaju na svoju isplatu još od travnja. No, kazalište nije dužno samo studentima, nego još hrpi vanjskih suradnika pa ukupna cifra duga premašuje 268 997,45 kuna!

Daske koje život znače: kazališne predstave koje morate pogledati u travnju

Objavljeno 01.04.2016.

Nećemo odustati od nagovora na kulturu i kulturne sadržaje!

Kulturno se uzdigni: HNK nudi super povoljnu pretplatu za studente

Objavljeno 16.10.2015.

Zadiviti partnericu ili kazniti partnera nikada nije bilo lakše i jeftinije: povedite ih u kazalište! Djevojke će sigurno uživati u prizorima mišićavih baletana u tajicama, a ako ti je dečko nešto skrivio - natjeraj ga da gleda isto to...

Performans koji odaje počast poginulim studentima: 147 sekundi za Keniju

Objavljeno 14.04.2015.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira javni performans kojem je cilj skrenuti pozornost na tragediju i studentske žrtve terorizma, senzibilizirati javnost i potaknuti na širu raspravu civilnog sektora, javnih institucija i akademske zajednice o događaju u Keniji i kontekstu sukoba u kojemu se tragedija dogodila.

Nova, studentska Carmen u Zagrebu ovog vikenda

Objavljeno 23.11.2011.

Još samo nekoliko dana dijeli operni Zagreb od velike izvedbe opere "Carmen" Georgesa Bizeta u zajedničkoj produkciji triju umjetničkih zagrebačkih akademija – Muzičke akademije, Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.