Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom apsolventi

Ostao vam je još jedan ispit? Ako upisujete višu godinu ili ste apsolvent – na ovom sveučilištu daju vam još jedan rok

Objavljeno prije 2 dana

Dobre vijesti za one koji su pri kraju studija ili im je ostao samo jedan ispit do upisa više godine.

Nema promocije ni zadnjeg 'hura' s prijateljima: Bivša studentica napisala dirljivo pismo svima koji će diplomirati ove godine

Objavljeno 10.06.2021.

Pandemija korone svakako je stubokom promijenila iskustvo studiranja. Posebice na samome kraju prošle akademske godine – većina promocija odgođena je, većina druženja zabranjena je.

Početna plaća 13 tisuća? Bivši studenti najpopularnijih fakulteta u Hrvatskoj otkrivaju koliko zarađuju – Filozofski će vas iznenaditi

Objavljeno 04.06.2021.

Službeno smo ušli u najstresniji period godine za mnogo mladih ljudi. Dok dio polaže mature, dio već dobro mora grijati stolice jer pristižu ljetni rokovi, a neki su službeno na samom kraju svog akademskog obrazovanja. Njima se, sasvim razumljivo, glavom mota samo jedno pitanje: 'Što nakon fakulteta?'

'Pomela' na izborima: 22-godišnja studentica politologije postala načelnica svoje općine

Objavljeno 20.05.2021.

Lokalni izbori još su uvijek aktualna tema jer se očekuju novi okršaji kandidata u drugome krugu, a posebice su interesantne priče o politički angažiranim mladim ljudima koji još uvijek studiraju, a već zauzimaju istaknute pozicije u političkoj sferi.

Svaki treći nastavnik u ovoj zemlji zaražen koronom: Nastavu u školama održavaju – studenti

Objavljeno 27.04.2021.

'Treba se zapitati kako će se realizirati nastava i privesti kraju školska godina…'

Top 7 razloga zašto su apsolventi zapravo isti kao i brucoši

Objavljeno 14.04.2021.

Sigurno ste ne jednom u životu čuli onu da stariji podjetinje u 'jeseni života', a nije mnogo drugačije ni s apsolventima koji kao da se vrate na početak visokoobrazovnog ciklusa jednom kad se nađu jednom nogom van faksa.

Pozor, apsolventi: Ovih 13 studentskih stvari i luksuza završit će kad napunite 23 godine i dobijete diplomu

Objavljeno 09.04.2021.

Bližite li se kraju studija i svečanom trenutku kad napokon diplomu primite u svoje ruke? Kad se osvrnete unatrag, sigurno će vam se godine provedene na fakultetu činiti poput treptaja oka, a period proveden s kolegama u druženju i učenju – kao najbolji u životu.

Apsolventi pisali ispit 3 sata bez pauze za WC – nekima 'pobjeglo', drugima utjecalo na psihu

Objavljeno 11.02.2021.

Apsolventi medicine nisu smjeli na wc niti raditi bilješke tijekom trosatnog ispita. Neki tvrde da im je ovo iskustvo negativno utjecalo na mentalno zdravlje.

'U povijesti faksa to se nije dogodilo!' 157 studenata dobilo 5 na ispitu: Profesor želi poništiti rok, ali studenti se ne daju – evo što kažu

Objavljeno 09.02.2021.

157 studenata medicine izašlo je na ispit iz kolegija Anesteziologija, reanimatologija i intenzivno liječenje. Svi su dobili najvišu ocjenu.

Teška bolest koja pogađa starije studente: Ovih 9 simptoma otkriva da bolujete od APSOLVENTITISA

Objavljeno 05.02.2021.

Posljednji semestar i predaja završnog rada na fakultetu uglavnom se poklope sa psiho-fizičkim stanjem koje je na izdisaju.Prati nas na Instagramu!