Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom horor

[VIDEO] Studentica objavila video bizarnog kampusa: 'S balkona skaču u hodnik...'

Objavljeno 23.09.2021.

S balkona mogu skočiti jedino u – hodnik!

[FOTO] Studenta ugrizao pauk dok je partijao na Ibizi: Prijeti mu amputacija dijela šake

Objavljeno 24.08.2021.

Imao je ideju živjeti na Ibizi puna tri mjeseca kako bi imao najbolje ljeto života prije odlaska na fakultet. Na žalost, ljeto života se uskoro pretvara u noćnu moru, a za sve je kriv - pauk!

Horor priča studentice: 'Oko sebe sam vidjela prestrašena lica žena i ružna lica muškaraca koji mrze žene'

Objavljeno 16.08.2021.

Potresna priča studentice koja ostavlja u šoku: 'Vikali su nam da su nam ovo posljednji dani'

Tko se ne bi uplašio? Studentica kolegama priredila smicalicu maskirana u lika iz hororca VIDEO

Objavljeno 31.10.2018.

Ljubitelji najstrašnije noći u godini, odnosno, Noći vještica, konačno su došli na svoje. Danas je dan za maskiranje u popularne likove iz horor filmova i priča, a što biste napravili da sretnete jednog takvog lika primjerice ispred faksa ili u domu? Sigurno bi umrli od straha, baš kao što su studenti na jednom fakultetu kada se njihova kolegica umaskirala i izvela najstrašniji 'prank'.

 Studenti otkrili najgora cimerska iskustva: 'Sobu u domu dijelio sam s tipom koji nije zatvarao vrata kad je obavljao nuždu'

Objavljeno 31.08.2018.

Cimerstvo može biti blagoslov, ali i veliki pakao ako vaš cimer ima skroz drukčije navike i stil života. Studenti skloni 'cimerovanju' su barem jednom naišli na cimera iz horora i doslovno ga jedva preživjeli.

Stanari čekaju da se na njih uruši strop: Pogledajte kako izgleda studentski dom iz horora – VIDEO

Objavljeno 11.05.2018.

Kada mislimo o studentskim domovima uglavnom ih zamišljamo kao prostor koji vrvi mladim ljudima, a ne kao prostor koji vrvi kukcima, zmijama i odvratnom plijesni. Nažalost, upravo u takvom domu iz noćne more moraju stanovati studenti u Makedoniji.

Kako bi se proveo u horor filmu (sudeći prema tvom horoskopskom znaku)

Objavljeno 15.03.2016.

Jesi li se ikad zapitao/la kako bi ti skončao/la u filmu strave? Bi li prvi/a stradao/la ili bi pobjedonosno uništio sva čudovišta i zombije i ostao/la među nekoliko sretnika koji su sačuvali živu glavu?Prati nas na Instagramu!