Vodič za brucoše

Potvrđeno! Ovog ljeta moći ćete na EXIT festival: Ulaz dozvoljen svima koji su cijepljeni ili su preboljeli koronu

MojFaks | Vijesti, 21.04.2021., Autor: MojfaksCijepiti ćete se moći i 'preko granice', a posjetiteljima će biti na raspolaganju i brzi antigenski test po povoljnoj cijeni...
Foto: Nikola Spasenoski via Shutterstock

Svi posjetitelji koji to požele, moći će se cijepiti i tamo…

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da je, zahvaljujući velikom uspjehu Srbije u masovnom cijepljenju, EXIT festival moguće održati ovog ljeta.


Dugoočekivana vijest predstavlja ključnu potvrdu da će velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biti održana po planu – od 8. do 11. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz sudjelovanje nekih od vodećih svjetskih zvijezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi.


Kako je objasnio gradonačelnik Vučević, ulaz na festival bit će dozvoljen svima koji su cijepljeni i koji su preboljeli koronavirus. Svim ostalim posjetiteljima iz Srbije i svijeta bit će omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organiziranoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih ulaza. Ulazak u Srbiju je već sada dozvoljen strancima, dok se očekuje kako će do lipnja biti ukinut obvezan PCR test prije ulaska u zemlju. Svi detalji vezano za ulazak u Srbiju i na festival bit će na vrijeme objavljeni na službenim stranicama Exita u skladu s budućim aktualnim mjerama propisanima od strane Vlade Republike Srbije.


"Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vijesti i mogućnosti da s publikom iz cijelog svijeta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dva desetljeća festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osjećamo kako će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obilježiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u sljedećim mjesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što prije cijepe, jer su zdravlje i sigurnost svih posjetitelja, izvođača i članova tima, naš prioritet", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.


"Mi ćemo svim našim posjetiteljima, koji to žele, omogućiti prijavu za cijepljenje u Srbiji, a više informacija o tome objavit ćemo uskoro", istaknuo je Kovačević.


Sve ovo omogućit će da se velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održi od 8. do 11. srpnja 2021. na svjetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi, jednoj od najvećih srednjovjekovnih tvrđava Europe, smještenoj na samoj obali Dunava.


U Exitu najavljuju nove objave izvođača već sljedećeg tjedna, koji će svoje mjesto naći na preko 40 pozornica i zona, raspoređenih širom festivalskog prostora.


EXIT festivalNovi Sadkoronaviruscijepljenje20. godišnjica

Prati nas na Instagramu!