Mojfaks.hr u Vijesti

Godina se po prvom vikendu poznaje: popis najboljih tuluma

Iako smo praktički tek ispratili 2015. i ušli u novu 2016., tulumarenja nikad dosta. Zato baci oko na naše prijeglode i započni novu godinu sa stilom – partijajući!

8. Siječnja 2016 16:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Za detalje o eventu klikni na njegov naziv i olakšaj si odabir.

PETAK, 8. SIJEČNJA

Ako ti se po ovom mokro-snježno-lednom vremenu ne ide dalje od centra grada, History se čini kao odličan izbor! U njemu se održava još jedan BoomBox, ovog puta na prigodnu temu: Piggy Bank Is Destroyed. Blagdani su nas sve ostavili (polu)praznih novčanika pa nema druge doli posegnuti za svojom kasicom-prasicom u potrazi za kunom više. Upad u klub je 20 kn, a ako uđeš do 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti, tako da je upad praktički džabe.

U Pepermintu se održava Fresh Funk na kojem je za mjuzu roka DJ Don Tom, a sve do 01:00 uz jednu kupljenu pivu, drugu dobivaš gratis. Starta se u 22 h, a upad je 25 kn.

Ako je već pala odluka da tulumariš negdje oko centra grada, nemoj propustiti Veliko Finale zagrebačke Božićne Bajke koje je posvećenu opraštanju od klope, cuge, lampica, svjećica, borova, ukrasa i svega ostalog što Advent nosi sa sobom. DJ DaDoo puštat će najveće hitove z 70ih i 80ih. Tom prigodom svaka kućica brutalno je snizila cijene svojih proizvoda.

Ovaj vikend obiluje i underground događanjima. Tako se u Aquariusu održava Wild Card na kojem Matya okupira DJ pult na čak 10 h. Start je u ponoć.

U DEPO klubu održat će se Tech D House uz čak tri imena – Toxic, Mataya i Spinn. Starta se u 23 h uz cijenu upada od 20 kn. Cure ulaze free do 00:30 h.

Ilija Rudman i Antonio Zuza svirat će u Sirupu povodom Imogen Recordings Night-a sa startom u ponoć. Upad je 40 kn.

U Super Superu sprema se Diskoteka za koju su zaduženi Damien & Duplo. Početak je u 23 h.

Taboo će povodom Snowballa za svoj DJ pult dovesti dva imena – Fully Ferry & Flaneur koji će puštati samo najbolje od house. Za cure je event free do 02:00 h, ukoliko attendaju event na Fejsu, a dečki su prisiljeni iskeširati tri novčanice s likom Juraja Dobrile.

Sa startom u 23 h u H2O Clubu nastupit će Mia Borisavljević! Upad je free.

U Kvaku se s početkom u 23 h održava Mr. Jack Daniels Night tako da svi ljubitelji ovog pića znaju gdje im je mjesto ovog petka.

I ljubitelji live svirke doći će na svoje. U Green Gold Clubu uz besplatan ulaz i početak u 22:30 h gostuje Boss Band.

U Sax!u ponovno nastupa Živa Legenda. Upad je simboličnih 10 kn.

Vintage Industrial Bar održat će RHCP Tribute. Studenti plaćaju svega 10 kn.

U Močvari se od 22 h na dalje sprema još jedan Balkan Rock Party By DJ Kneža. Ulaz je 20 novaca.

U Stotki u Velikoj Gorici nastupa Ritam Noći.

SUBOTA, 9. SIJEČNJA

Ako želiš osjetiti vibru 2016., zaputi se u History na Chaggicu – Feel The Vibe Of 2016.! Očekuje te odlična atmosfera i superzabavni mix pjesama by DJ Sasha Barthezz. Upad je 20 kn, a ako uđeš do 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

U Pepermintu je Discobol iliti najbolji subotnji tulum u gradu. Za mjuzu se od 22 h na dalje brine DJ Ela, a za upad je potrebno izdvojiti 25 kn.

U Operi se održava Vanguard On Ice koji počinje u 23 h. Upad je 20 kn, a svi koji imaju bilo kakav ski-pass, upadaju za dž! Isto tako, poneseš li sa sobom skijaške naočale, na šanku te očekuje free rakijica.

U Bulldogu je upad free, a nastupa White Box.

Na Trgu bana J. Jelačića održava se Closing Day Velike Božićne Bajke. Program traje do čak 2 h ujutro uz akcijske cijene proizvoda na blagdanskim kućicama.

U Green Gold Club dolaze svjetski performeri sa Ibize koji su spremni zagrijati hladni Zagreb na Winter Wonderland - Cold Satisfaction eventu. Upad je free, a početak je u 22:30 h.

U 23:00 h u Shock Show Industryju sve pristune kreće zabavljati Ledena K Lizačica. Upad u ovaj klub koji se proteže na čak četiri floora je 20 kn, a ako uđep nakon 00:30 h, dužan/na si iskeširati još i jednog mrkog medu.

Slična je priča i Super Superu na eventu Another One! - start je u 23:00 uz upad od 20 kn sve do ponoći, nakon čega je cijena 25 kn. Za DJ pultom izmijenit će se tri imena.

U Boogaloou na Future Scopeu nastupa naš najpoznatiji i najcenjeniji DJ i producent – Petar Dundov. Početak je u 22 h, a upad je 30 kn all night long. Osim ak\' nisi cura jer tad upadaš free sve do ponoći.

U DEPO klubu Angel Dust presents ... čak četiri imena! Upad je 30 kn cijelu noć, a za cure je free do 00:30 h.

Upad u Sirup je 60 kn, no vrijedi svake lipe. Tamo će na Bears & Honey eventu nastupiti Tiger Stripes uz support Blacksoula, Tom buga, Mark de Linea i 2Talla. Početak je u 23 h.

U Mastersu nastupaju Borut Cvajner & Mimi. Upad je 30 kn do ponoći i 40 kn nakon.

U Aquariusu se na ABYYS-u sprema čak 12 h plesa u komadu! Start je u ponoć, a fajrunt tek u podne. Za neumorno đuskanje brinut će se čak četiri DJ-a.

U Roko Clubu nastupit će Tropico Band. Okupljanje kreće već u 22 h, a karte su u strogo ograničenim količinama i cijena im je 40 kn.

Prije 14 godina formiran je SHB (Second Hand Band) koji povodom toga nastupa u Sax!u u kojem su i krenuli sa svojim nastupima. Početak je u 22 h.

U Vintage Industiral Baru održat će se The Doors Tribute s početkom u 22 h. Studenti, kao i obično, ulaz plaćaju simboličnih 10 kn.

Kvak sprema Smirnoff party, pa ako si ljubitelj vodke – pravac Kvak.

U Stotki u Velikoj Gorici sprema se "tradicionalni" subotnji DJ Party.

Kao i obično, prijedlozi su ovdje, a na tebi je samo da doneseš odluku. Biraj pametno, jer znaš kako se kaže – godina će ti biti onakva kakav je i njen početak. Zato počni tulumariti na vrijeme! Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti