Vodič za brucoše

Istraživanja pokazala: 65% studenata preskače doručak, a najpotrebniji kućanski aparat im je mikrovalna!

MojFaks | Vijesti, 12.02.2015.Istraživanja pokazala: 65% studenata preskače doručak, a najpotrebniji kućanski aparat im je mikrovalna!

Portal Studentbeans.com proveo je istraživanje o prehrambenim navikama studenata koja su pokazala da čak 65% studenata preskače doručak, a mikrovalna im je najpotrebniji kućanski aparat.

Zbog studentskih obaveza i različitog rasporeda predavanja, studenti su pravilnu prehranu stavili u drugi plan. Studenti imaju različite i neredovite prehrambene navike, a to pokazuje i istraživanje britanskog studentskog portala studentbeans.com.

Analiza je pokazala da tjedno čak 65% studenata preskače doručak, 59% njih preskače ručak, a 29% studenata uopće ne večera. Dnevno na hranu troše u prosjeku 25 kuna.

Studenti su se požalili kako nemaju iskustva u kuhanju, a kao najpotrebnije kućansko pomagalo su, poslije tave i kuhače,  naveli mikrovalnu.


Zanimljivo je da su studenti, iako imaju malo iskustva u kuhinji, pravi gurmani i vole isprobavati različite kuhinje i delicije.

I.Č./Izvor: Independent.co.uk
foto: Shutterstock


istraživanja pokazala65% studenata preskače doručakmikrovalna najpotrebniji kućanski aparat


Prati nas na Instagramu!