Mojfaks.hr u Vijesti

Nagrada nakon položenih kolokvija: najbolji tulumi ovog vikenda

Bliži se Božić i sve ono što on nosi sa sobom – obiteljska okupljanja, kićenje bora, zamatanje poklona... I to znači da ćeš dosta vremena provoditi doma. Zato bi bio red da ovaj vikend izađeš van i pošteno zaružiš.

18. prosinca 2015 16:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nagradi sam/u sebe i zabavi se,  jer mi ti vjerujemo da si bio dobar cijele godine.  Da ne bi previše ubijao/la glavu oko toga što se nudi u klubovima, Tulumarka je ponovno sastavila listu najboljih prijedloga.

Za detalje o eventu, klikni na njegov naziv.

PETAK, 18, PROSINCA
 
History Club i službeno će poželjeti dobrodošlicu zimi na BoomBox: Welcome Winter partyju. Tom prigodom će cijeli klub biti u zimskom ruhu, a svi koji dođu moći će osvojiti i super nagrade. Upad je 20 kn, a ako si na popisu i uđeš do 01:00 h, imaš pravo na cugu na šanku u toj vrijednosti.

Ako te zanima Kako Je Crvenkapica Ukrala Božić, skokni do nedavno otvorenog Ritz Cluba.

U Vipu se održava zadnji Adventski Trash. Početak je u 23 h, a ako si attendaš event na Fejsu i uđeš do 00:30, upad je svega 10 kn.

U Roko Clubu nastupa jedan jedini – Petar Grašo! Početak je u 23 h, a cijena ulaznice je 50 kn.

S početkom u 22 h i uz ritmove ak pet DJ-a, u IN Baru se možeš vratiti u prošlost na Back2Past eventu.

Nekoliko metara dalje, u The Bestu, nastupaju Ministarke! Upad? Free! Starta se u 23 h.

H2O Club ugostit će Maju Šuput. Početak je oko 23 h.

Aquarius na Jarunu okupirat će klupski program iz Gjure2 i Taboo Cluba. Na Dojmu će tako nastupiti čak pet imena koja će ekipu držati na nogama do ranih jutarnjih sati. Početak je u ponoć.

Novootvoreni klub The Hive (na adresi bivšeg Enter The Cluba) s početkom u 23 h trest će Aldo Morro na The Bee\'s Knees eventu. Možeš očekivati samo najbolju house mjuzu.

U Glow Club u goste dolazi pobjednik Zvezda Granda – Haris Berković. Početak je u 23 h, a za njegov je nastup potrebno iskeširati 50 kn.

Kvak sprema večer posvećenu damama – Ladies Night.

Prostor Shock Show Industryja rezerviran je za Zagreb Disco Festival. Plesat će se na čak četiri floora uz neke live izvedbe. Da bi doživio dašak 70ih i 80ih, potrebno je izdvojiti 80 kn.

Preko puta, u DEPO klubu, odzvanjat će nešto tvrđi zvukovi jer u goste stiže Aril Birkha. Početak je u 23 h, uz cijenu karte od 50 kn do ponoći. Nakon toga upad je 60 kn.

Močvaru će tresti dub, dubstep i d\'n\'b sound. Starta se u 22 h uz cijenu karte od 20 kn.

Sirup se sprema na pravu techno poslasticu – Escape uz support od čak tri imena. Plesanje je zajamčeno all night long, a upad je 45 kn.

Parni Valjak u Maloj Dvorani Doma Sportova održava svoj akustični koncert. Početak je u 20 h, a cijena karte je 130 kn.

Od 22 h na dalje, u Vintage Industiral Baru održat će se Johnny Cash Tribute.  Upad je 20 kn, a za studente svega 10.

Za 10 kn također možeš skoknuti i do Sax!-a na nastup Žive Legende.

U Stotki u Velikoj Gorici nastupit će Slavonia Band.

SUBOTA, 19. PROSINCA

Budući da se Božić opako približava, odlična ekipa iz Historyja došla je na ideju tematskog Wishlist For Santa partyja na kojem ćeš moći napisati svoju Božićnu žellju, a one najkreativnije bit će ispunjene. Upad je 20 kn, a ako si na popisu i uđeš do 01:00, imaš pravo  na cugu u toj protuvrijednosti.

Hollywood Vanity Club priprema Grinčevanje. Kao i svake subote, tako i ove uz jednu kupljenu bocu žestice, drugu dobivaš gratis. Starta se u 23 h.

U Bulldogu će biti live svirka by Kost & Koža.

Na Pepermintovom Discobolu nastupit će Ela i Rea i pokazati da i žene mogu biti super DJ-i.  Pleše se od 22 h, uz upad od 25 kn.

Moon Club sprema X-Mas Boogie uz atraktivne Santa plesačice. Kako to obično u Moonu i biva, ako dođeš do 01:00, bit ćeš počašćen/a prigodnim poklončićem.

X-Mas Party održat će se i u H2O Clubu. Tom prigodom upad je za sve free!

Kvak je svoju večer odlučio posvetiti poznatom Mr. Jack Danielsu. Ekipa se skuplja od 23 h na dalje.

U Green Gold Clubu je tulum uvijek sve, samo ne običan. No, ovog puta ekipa iz GGC-a ide i korak dalje te sprema Extraordinary Clubbing. Početak je u 22:30 h.

Savjetujemo ti i odlazak do Shock Show Industryja kako mogao/la sudjelovati u Spašavanju Delfina Rajana. Starta se u 23 h, a upad je 20 kn do 00:30, nakon čega raste za jednog mrkog medvjeda.

Super Super će na Blackout Loungeu tresti Bizzo Bodega i Phat Phillie. Početak: 23 h. Upad: 20 kn.

Na Elektronu u DEPO klubu izredat će se četiri imena, za koje je potrebno izdvojiti 20 kn do ponoći i 30 kn nakon. Ak\' si cura, upad ti je free do 00:30 h.

Slična je shema i Boogaloo-u. Upad je 30 kn all night long, a na Bodyworku možeš očekivati malo tvrđi sound.

Rame uz rame navedenim prethodnim  dvaju klubovima može stati i Aquarius koji u sklopu Techno Marathona ugošćuje četiri imena.

Sirup je noć odlučio posvetiti Burek Records-u. Upad je 50 kn sa startom u 01:00 h, a tom prilikom za DJ pultom izredat će se čak četiri mlade snage.

U The Hive Clubu sprema se Hive+ na kojem najbolju house mjuzu roka Tom Polo. Početak je u 23 h.

Parni Valjak će u Velikoj Dvorani Doma Sportova održati drugi po redu koncert, no ovog puta električni. Početak je u 20 h, a cijena ulaznice iznosi 130 kn.

Od 23 h na dalje uz 20 kn participacije možeš skoknuti i do Močvare na Dirty Dancing.

U Vintage Industrial Baru održat će se Jimi Hendrix Tribute po simboličnoj cijeni od 20 kn, tj. 10 kn u slučaju da si student/ica. Svirka starta u 22 h.

U Stotki se sprema DJ party.

Kao i obično, prijedlozi su ovdje, a na tebi je da odabereš onaj koji najviše odgovara tvojim potrebama i željama. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti