Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ništa od ljetnih rokova: Studentica prodavala drogu preko Facebooka pa završila u Remetincu

MojFaks | Vijesti, 11.07.2017.Ništa od ljetnih rokova: Studentica prodavala drogu preko Facebooka pa završila u Remetincu

Prodaja i kupovina droge preko društvenih mreža nažalost nije nova pojava, a upravo zbog toga je 'nagrabusila' jedna studentica pa završila u zagrebačkom zatvoru Remetinec.

Studentica iz gradića u Hrvatskom zagorju Sofija S. završila je u istražnom zatvoru na mjesec dana. Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu u Remetinec ju je poslala kako ne bi mogla ponovno predavati drogu i(li) pokušala utjecati na svjedoke, piše 24sata.

Poduzetna djevojka mjesecima je preprodavala marihuanu i amfetamin. Poslove je dogovarala preko društvene mreže, a klijenti su joj bila dvojica mladića. 24sata piše da je jednom mladiću drogu prodala u 120 navrata, a drugome 30-ak puta.


Izvor: iPress/RTL

Studentica je uhićena tijekom preprodaje pa će zbog toga morati propustiti ljetne rokove. Ovaj slučaj može biti samo upozorenje drugima da ne shvaćaju olako društvene mreže i da ih nikako ne bi trebali koristiti za kupovinu ili prodaju droge.

Ivana Petrić
izvor: 24sata
foto: Pixabay


prodaja drogeprodavala drogudrogazatvor