Mojfaks.hr u Vijesti

Proslavi petak - naj dan na svijetu: evo gdje to možeš najbolje napraviti

Škicni našu listu izbora i odaberi event koji ti anjviše odgovara, a za detalje o istom samo klikni na njegov naziv. Simple as that!

9. listopada 2015 17:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Petak – dan za... Tulumarkine prijedloge za najbolji izlazak! Njegujemo tradiciju pa te već dulje vrijeme svakog petka našim prijedlozima nastojimo motivirati da napustiš kuću i zabaviš se kako treba.

PETAK, 9. listopada

U Galleryju se kao i svakog petka održava Unisex Friday, a ovog je puta na repertoaru Hot R\'n\'B. Za pultom hitove roka DJ Emilio Dalbello, a kako bi uživao/la na ovom eventu morat ćeš izdvojiti 30 kn ako si muško ili 20 kn ako si žensko. Start je u 23 h.

Ako te ikad zanimalo kako živi Hugh Hefner, sada možeš saznati jer se u The Bestu se odvija Playboy Party. Da ne trkeljamo previše, idi pa vidi! Slika ionako govori tisuću riječi.

U H2O u gostovanje dolazi Ivana Selakov, tako da znaš gdje ti mjesto ukoliko si jedan/na od ljubitelja narodnog prizvuka. 

Ako ti se ne da dalje od centra grada, imaš nekoliko opcija.
U Pepermintu se održava Fresh Funk – event na kojem  za cijenu jednog piva dobivaš 2. Starta s eu 22 h po cijeni od 20 kn.

History priprema BoomBox – Roll The Dice. Pravilo je jednostavno. Ako na šanku naručiš cugu za 100+ kn, imaš pravo bacati kockice. U slučaju da dobiješ 6, dobivaš identičnu narudžbu gratis. Fora! Upad je 20 kn, s tim da sve do 01:00 h imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti na šanku, dok ta ponuda nakon 01:00 više ne vrijedi.

Vanna, Indira, Danijela Martinović i Josip Katalenić... WTF – pitaš se? To je Taking The Trash Out – Blondies Edition u Vip Clubu. Starta se u 23 h, a upad je dvije bane.

Square Club (bivši Groove) organizira VERN Welcome Party. Čak i ako nisi na VERN-u, znaš gdje možeš naći zgodne studentice (ili studente).

U Green Gold Clubu gostuje AZRA Tribute Band. Karte se prodaju na samom ulazu po cijeni od simboličniih 20 kn.

Nedaleko od Green Golda, u Shock Show Industryju sprema se finale Karlovačko RockOff-a, povodom kojeg će nastupiti čak 5 imena. Početak je u 21 h.
Nakon proglašenja najboljeg banda, nastavlja se s uobičajenim klupskim programom. Ovog petka na redu je Friday Night Fever na kojem je za mjuzu zadužen DJ Franky. Ulaz je 20 kn do 00:30, nakon čega se penje na vrtoglavih 25 kn. Upad je 21+.

Preko puta, u DEPO klubu, na Imogen Label Night-u Ilija Rudman sprema 5 sati dug set, dok se za warm-up brine Antonio Zuza. Starta se u 1 ujutro.

Slična mjuza čeka te i u Taboo Clubu gdje će se na Party Marathon-u izredati čak tri DJ-a. Upad za dečke je 20 i 30 kn, ovisno ulaze li prije ili nakon 01:00, dok su cure oslobođene plaćanja do istog tog vremena.

Sirup je ovog petka bez dlake na zvučniku i to čak sedam sati na Escape-u. Tri imena, brutalna mjuza i đuskanje od 01:00 do 08:00 ujutro. Cijena? 35 kn.

U Khala Baru održat će se Jim Beam Party za sve ljubitelje tog alkoholnog pića.

Kvak sprema Chaggicu sa startom u 23 h.

U Sax!-u nastupaju Mačci. Nije riječ o linjavim životinjama več o cover bandu koji super skida pop-rock hitove nekih od najvećih bandova.

Sa startom u 22 h možeš skoknuti i do Močvare gdje će se održati Afro Disco Boogie Night.

Vintage Industrial Bar okupirat će Tri Kralja. Iako nisu sveti, odlično rade svoj posao cover banda. Upad je free do 22 h, nakon čega za studoše iznosi svega 10 kn.

Ako si u Velikoj Gorici i želiš osjetiti Ritam Noći – skokni do Stotke.

SUBOTA, 10. listopada

Ako želiš čuti kako zvuče zvuci violine uz pratnju hitova, skokni do Galleryja na Violin Show. Za mjuzu je za pultom po običaju zadužen DJ Joe2Shine.

U Pepermintu se DJ Stanko Bondža brine za najbolji subotnji tulum na Discobol-u! Start u 22 h uz upad od 25 kunića.

Khala Bar priprema MashUp Party s početkom u 23 h.

Tekila, sombrero, kaktusi, ljuta hrana... Nešto od toga će te sigurno dočekati u Kvaku na Mexican Partyju. Početak partyja je u 23 h.

U Historyju kao i obično – Chaggica. Ali ovog puta Chaggica – Lucky Ladies Night. Sve cure na ulazu imaju pravo iz špila izvlačiti jednu kartu, a ako izvuku asa, History časti bocom! Upad je 20 kn, s tim da ako uđeš do 01:00 h imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

Svi znamo tko je Kanye West. I svi znamo da bi se htio kandidirati za predsjednika. Pruži mu podršku i odi u Vip Club jer je tamo Više Manje Samo Kanye. Ulaziš džabe do ponoći, a nakon toga  keširaš 15 kn.

Ako odeš u Shock Show Industry, očekuj hipnozu. Ne u pravom smislu riječi, naravno, već se tamo održava Hypnotize. Čaga i luda zabava su ti zagarantirani na čak 3 floora, uz naknadu od 20 kn do 00:30 h i 25 kn nakon.

Preko puta, u DEPO klubu rokaju tri DJ-a na Elektron-u sa startom u 23 h i uz participaciju od 20 kn. Cure upadaju free do 00:30 h.

Jednak broj DJ-a zaredat će se za pultom i u Taboo Clubu na Pronusu, a najveće ime je definitivno Silvio Hrabar. Početak je u ponoć.

Sedam sati čage čeka te i u Sirupu – od 01:00 do 08:00 na CFSN DJs Season Opening-u. Upad je 30 kn do 01:30 h, nakon čega se penje na 40 kn.

Iako znamo da nisi imao/la priliku čuti legendarne Beatlese uživo, možeš skoknuti do Sax!-a na The Beatles Revival Band. Upad je 20 kn, a na dan koncerta 30.

U Močvaru u gostovanje dolazi Borghesia – slovenski electro rock sastav za čiji ćeš nastup morati izdvojiti 75 kn, tj. 90 kn ukoliko kartu kupuješ na dan koncerta.

Tvornicu Kulture okupirat će Otrovna Kristina – zagrebački trojac koji nastup naplaćuje skromnih 25 kn, tj. 35 kn na dan događanja.

U Stotki u Velikoj Gorici po običaju subotom – DJ Party.

Prijedlozi su ovdje i toplo ti preporučamo da uvažiš neke od njih. Zabavi se i pusti mozak na pašu. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti