Mojfaks.hr u Vijesti

Prvo test, onda porod: položila ispit u trudovima

Studentski život nije šala, a svaki će student potvrditi da je polaganje ispita jako stresno iskustvo. No, ovo možda najbolje zna novopečena mama studentica koja je polagala ispit iz psihologije – u trudovima.

20. studenog 2015 12:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Informativni kanal iz Atlante FOX 5 News izvjestio je o 21-godišnjoj Tommitrise Collins koja se nije mogla izvući iz polaganja ispita 12. studenoga. Umjesto da pauzira studij zbog visokog stupnja trudnoće, odlučila je stisnuti zube i izgurati semestar do kraja.

Baš u vrijeme kad su započeli trudovi pred porođaj, morala je riješiti ispit iz psihologije.

"Trebalo mi je 4-5 sati nakon što je test \'otvoren\' za online polaganje da nekako zanemarim bol koju sam osjećala i riješim taj ispit kako bih kasnije nesmetano uživala u svom novorođenčetu", izjavila je Tommitrise. Facebook objava koju je podijelila njena sestra prikazuje fotografiju buduće mame koja završava ispit u trudovima, a podijeljen je više od 15 tisuća puta.



Kako se uspjela koncentrirati na pisanje ispita, nikome nije jasno, ali uspjela je položiti ispit s četvorkom i donijeti na svijet zdravog dječaka. Kaže da trenutno razmišlja o ponovnom polaganju ispita kako bi pokušala dobiti bolju ocjenu.

Mislimo da zaslužuje čistu peticu, barem na račun zalaganja i snage volje.

L.B./izvor: Cambio
foto: Freeimages, Facebook

Još vijesti