V.F. u Akademska četvrt

Sjajna prilika: Studenti ove općine mogu se prijaviti za jednokratnu financijsku potporu

Mogu se prijaviti i redovni i izvanredni studenti.

23. veljače 2024 13:16
Novčanice eura

Novčanice eura Foto: Canva

Studenti s područja Općine Sveti Martin na Muri mogu se prijaviti na javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore. Javni poziv raspisao je načelnik, a jednokratna financijska potpora iznosi 200 eura.

Potpora se dodjeljuje svim redovnim studentima 1. godine studija i svim izvanrednim studentima s prebivalištem na području Općine Sveti Martin na Muri koji su upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod jednakim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Kako se prijaviti?

Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:

• Ispisane i vlastoručno potpisane prijave
• Original potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2023./2024. u statusu redovnog studenta ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani odnosno izvanrednog studija
• Preslika važeće osobne iskaznice
• Preslika važećeg žiroračuna na koji će se isplatiti potpora.

Zahtjevi se podnose poštom ili osobno Jedinstvenom upravnom odjelu, a mogu se podnijeti i skenirano u pdf.formatu na e-mail adresu: financije@svetimartin.hr

Zahtjevi se podnose do 8. ožujka 2024. do 15 sati bez obzira na način dostave na adresu: Trg Svetog Martina 7, 40313 Sveti Martin na Muri s naznakom: „Jednokratna potpora-studenti“.

Više informacija možete saznati na poveznici.

Još vijesti