V.F. u Akademska četvrt

Studentica na praksu putuje avionom: Tvrdi da je jeftinije nego plaćati stan

Pokazala je kako izgleda jedan njezin dan.

7. srpnja 2023 11:10
Koja motivacija.

Koja motivacija. Foto: TikTok; @sophiacelentano48/Screenshot

Naporno je koristiti javni prijevoz. Ponekad ti treba čitava vječnost da dočekaš bus ili tramvaj. Još ako moraš presjedati… Na kraju dana budeš na rubu živaca. Međutim, ova studentica je putovanje javnim prijevozom dovela na novu razinu. Naime, Sophia Celentano na praksu putuje avionom.

U svojim je videima na TikToku objasnila kako tijekom ljeta živi u Južnoj Karolini, a praksu mora obavljati tijekom 10 tjedana u New Jerseyju. Kako samo jednom tjedno mora biti fizički prisutna na poslu, shvatila je da joj je jeftinije ići na posao avionom nego unajmiti stan u New Jersejyu.

 

@sophiacelentano48 I spoke too soon y’all my flight home was cancelled tonight EWR is a MESS rn💀posting this en route to LGA bc we had to book another flight lol #fyp #foryou #summerinternship #supercommuter #marketingintern #summerintern ♬ Walking On a Dream - Empire of the Sun

 

Na TikToku je pokazala kako izgleda njezin tipičan dan kada putuje na posao. Kako bi stigla na let u 6 ujutro, Sophia se ustaje oko 4 sata. U avionu se našminka, a na odredištu je u 8 sati nakon čega pozove Uber do ureda.

Sophia je spomenula kako joj je praksa plaćena pa tako pokriva troškove letova. Kako radi do 17 sati, vraća se kući istoga dana.

Nova StudiGO epizoda otkriva kako je to studirati u studentima najzanimljivijoj Erasmus destinaciji!

 

Još vijesti