V.F. u Akademska četvrt

Studentski centar otvorio novi krug natječaja za smještaj u studentskom domu: Pogledajte koliko je mjesta ostalo

Preporučili su da studenti ne čekaju zadnji dan za slanje dokumentacije.

13. rujna 2023 10:56
Studentski dom

Studentski dom Foto: Studentski centar Šibenik/Facebook

Studenti koji studiraju u Šibeniku su dobili još jednu priliku prijaviti se za smještaj u studentskom domu. Naime, Studentski centar u Šibeniku je otvorio novi krug natječaja za subvencionirano stanovanje redovitih studenata sveučilišnih i stručnih studija u studentski dom Palacin u akademskoj godini 2023./2024.

U studentskom domu Palacin ostalo je slobodno 216 mjesta u domu, od kojih je 199 mjesta namijenjeno studentima s invaliditetom i studentima, čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 posto proračunske osnovice.

Studenti se mogu prijaviti do 20. rujna 2023. godine. Prijave s dokumentacijom se šalju preporučenom poštom ili dostavljaju osobno na adresu Studentski centar Šibenik, „Prijava na natječaj za smještaj“, Put Bioca 8, 22000 Šibenik.

Iz Studentskog centra Šibenik preporučuju da studenti ne čekaju zadnji dan prijave na natječaj, nego da prijavu dostave čim skupe svu potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla.

Tekst cijelog natječaja možete pročitati u dokumentu.

Još vijesti