V.F. u Karijera

Ovaj je dječak upisao faks s 11 godina: Sad mu je 14 i zaposlio ga je Elon Musk

Škola mu je bila prejednostavna.

15. lipnja 2023 11:38
Dječak je čudo.

Dječak je čudo. Foto: StartupStockPhotos via Pixabay

Krenuli su rokovi, a ti si vjerojatno pod stresom i žališ što si uopće upisao faks. Znamo da je teško. I sami smo u istoj kaši. Umjesto da digneš ruke od svega, skuhaj si kavicu s kapučinom i odrijemaj pola sata. Vjeruj nam, bit ćeš kao nov.

Ako ti ne pomogne čak ni druga kavica s kapučinom nakon spavanca, donosimo ti priču koja će te inspirirati.

Elon Musk zaposlio je 14-godišnjeg softverskog inženjera Kyrena Quasija. Tinejdžer će se pridružiti timu programera koji stvaraju softver za Starlink satelite, piše Myc.news.

Quasi je prethodno stažirao u Intelu i tvrtki za kibernetičku sigurnost Blackbird.AI.
Kyren Quasi je s 14 godina postao najmlađa osoba koja je diplomirala na Sveučilištu Santa Clara u Kaliforniji. Sada se planira preseliti u državu Washington s majkom kako bi počeo raditi u SpaceX-u.

S dvije godine Quasi je već mogao govoriti pune rečenice, a s devet je shvatio da mu je program trećeg razreda prejednostavan i upisao se na Community College u Kaliforniji. Iste godine bio je rangiran među 99,9 posto najinteligentnijih ljudi na testu inteligencije, rekli su njegovi roditelji. Kad je Quasi imao 11 godina, upisao se na Sveučilište Santa Clara, gdje je počeo studirati informatiku i inženjerstvo.

Izvor: Myc.news

Još vijesti