M. P. u Karijera

Upiši u svoj kalendar ove datume – budi dio najvećeg sajma koji okuplja tehnološka poduzeća

Ova manifestacija okuplja preko dvije tisuće posjetitelja.

11. travnja 2023 12:53
Ovaj sajam ne želiš propustiti

Ovaj sajam ne želiš propustiti Foto: Job Fair/Facebook

Poznat je datum i nova lokacija 16. Job Faira, najvećeg sajma u kojem sudjeluje preko 150 domaćih i inozemnih tehnoloških poduzeća. Ovaj jedinstveni događaj odvijat će se 17. i 18. svibnja i seli se na Zagrebački Velesajam, a radionice će se održati na FER-u.

Sajam je namijenjen studenticama i studentima, mladima koji žele pronaći praksu, tehnološkim poduzećima, sveučilištima i veleučilištima. Ova manifestacija okuplja preko dvije tisuće posjetitelja, a bogati program omogućava različite oblike druženja. Zabavni dio programa, to jest Loosen Up party, održat će se tradicionalno u KSET-u.

Posjetitelji će moći obići štandove na kojima će predstavnici poduzeća reći nešto više o svojem poduzeću i industriji iz koje dolaze. Osim štandova tu su i pozornice koje uključuju talkove, panel raspravu i hot talk. Ovaj događaj omogućava svim prisutnima da saznaju aktualne novosti o gorućim temama u industriji, stoji na jobfair.fer.unizg.hr.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Job Fair (@jobfairfer) 

Registrirati se možete na službenim internetskim stranicama Job Faira gdje će uskoro biti objavljen detaljan program sajma. Kad napravite svoj račun, dobit će QR kod s kojim ćete moći ući na sajam. Više informacija i sve novosti možete pratiti na društvenim mrežama događaja, aktivni su i na YouTube kanalu gdje ćete moći pratiti program uživo.

Za organizaciju ovog popularnog događaja zaslužni su FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

 

Još vijesti