Moj Faks u Laganini

Humanitarni projekt u kojem uživaju svi! I ove godine na Borongaju studenti pripremaju božićni ugođaj i prikupljaju sredstva za potrebite

50 entuzijastičnih članova udruge pripremili su bogat program.

27. studenog 2023 13:54
Božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ i ove godine organizira studenata komunikologije „Agenda“

Božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ i ove godine organizira studenata komunikologije „Agenda“ Foto: „Kolokviraj ljubav“/MojFaks

Humanitarni božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ i ove godine širit će blagdanski duh na kampusu Borongaj od 11. do 14. prosinca. Za organizaciju je već 16. godinu zadužena Udruga studenata komunikologije „Agenda“.

Sajam je prvi put održan 2008., a današnji naziv „Kolokviraj ljubav“ nosi od 2017. godine. Ovaj put organiziran je kao četverodnevno druženje i uključuje tradicionalno prikupljanje donacija prodajom kolača, kuhanog vina i rakije, natjecanjem u wine pongu, buvljaku, ocrtavanju lica, fotokutaku te božićnome kvizu u suradnji s Društvom studenata kroatologije „Cassius“.

Božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ Božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ Foto: „Kolokviraj ljubav“/MojFaks

Sajam je svake godine sve uspješniji, odaziv je sve veći, a samim time iz godine u godinu obaraju se rekordi prikupljenih donacija. Ta činjenica dodatno motivira organizatore događaja jer svaka donacija pridonosi zajedničkom cilju. Svake godine dodaju se nove aktivnosti, a sajam organizira tim od oko 50 entuzijastičnih članova Udruge studenata komunikologije „Agenda“. 

„Agenda“ je posvećena promicanju zajedništva i humanitarne akcije, a ovogodišnji cilj božićnog sajma jest pružanje pomoćo onima kojima je to najpotrebnije. Prikupljena sredstva bit će usmjerena humanitarnim projektima na fakultetu te kolegama koji se nalaze u lošoj financijskoj situaciji.

Pridružite im se na slatkom putovanju humanosti i kolokvirajte ljubav!

Još vijesti