M. P. u Vodič za brucoše

Još jedno veliko sveučilište ima Smotru: Idealna prilika za sve srednjoškolce, a posebno maturante

Održat će se u sklopu Adventa na Kampusu.

14. studenog 2023 12:08
Saznaj sve o studentskom životu

Saznaj sve o studentskom životu Foto: Canva

Nakon zagrebačke Smotre fakulteta, slijedi Smotra Sveučilišta u Splitu koja će se održati od 4. do 8. prosinca. Događaj će se odvijati na trgu ispred Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, a održat će se u sklopu Adventa na Kampusu.

Svečano otvorenje je planirano u ponedjeljak, 4. prosinca u 11 sati, a taj dan će štandovi biti otvoreni do 16 sati. Štandovi će biti smješteni u auli PMF-a, ovo je idealna prilika za sve srednjoškolce (posebno maturante) da se raspitaju o željenim smjerovima.

Predstavnici fakulteta će pripremiti promo materijale, a svi fakulteti će se predstavljati i pojedinačno. Studenti će iz prve ruke rado podijeliti svoja iskustva, a možete ih pitati i sve o studentskom životu općenito. Smotra je mjesto na kojem možete saznati sve o uvjetima upisa i studijskim programima splitskog Sveučilišta.

Nakon što se informirate, možete se i zabaviti, jer je Studentski centar pripremio bogat zabavni program. Svi posjetitelji će moći uživati u koncertima i kvizovima, a uz to i degustirati delicije koje će pripremiti.

Još vijesti