M. P. u Vodič za brucoše

Pripremi se za Smotru Sveučilišta u Zagrebu: Izdvojili smo najvažnije informacije

Od 9. do 11. studenoga.

10. listopada 2023 11:02
Predstavljanje fakulteta

Predstavljanje fakulteta Foto: Canva

Sveučilište u Zagrebu je, prije nekoliko tjedana, najavilo 28. Smotru za redom koja će se održati od 9. do 11. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu.

Poznat je i raspored predstavljanja fakulteta i akademija koji će na svojim štandovima razgovarati s budućim brucošima. Na službenom Facebook profilu Sveučilišta u Zagrebu objavljen je raspored Smotre koja počinje za mjesec dana.

Četvrtak, 9. studenoga u 10 sati, je svečano otvaranje, a nakon toga slijedi panel. U 14 sati počinje predstavljanje društvenog područja. Edukacijsko-rehabilitacijski, Ekonomski, Fakultet političkih znanosti, Učiteljski, Kineziološki i Pravni – samo su neki od fakulteta koji će se predstaviti budućim brucošima.

U petak, 10. studenoga u 10 i 30, počinje predstavljanje umjetničkog područja, a od 14 sati je planirano predstavljanje prirodoslovnog područja. Pri samom kraju, u 16 sati, je predstavljanje biotehničkog područja, a nakon toga slijede vojni studiji.

Zadnji dan Smotre, 11. studenoga, je predstavljanje biomedicinskog područja. Nakon toga je planirano tehničko područje, na samom kraju će biti svečana dodjela priznanja najuspješnijim sudionicima Smotre, a cijeli raspored možete vidjeti ovdje.

Još vijesti