V.F. u Akademska četvrt

Pomozi budućim kolegama: Traže se volonteri za pripreme za državnu maturu

Volontiranje uvijek lijepo izgleda u CV-u.

8. Siječnja 2024 14:39
Započinju pripreme za maturu

Započinju pripreme za maturu Foto: Canva

Vjerujemo da se svim studentima smuči od same pomisli na državnu maturu. Iako smo sada svjesni da državna matura zapravo nije bila uopće toliko teška, tada smo bili pod ogromnim stresom. Da ne pričamo o tome koliko smo se mentalno pripremali za nju. Ipak, mentalna priprema nije dovoljna sama po sebi. Treba i učiti, ali i podsjetiti se cjelokupnog gradiva iz nižih razreda srednje škole.

Zato mnogi odlaze na pripreme za maturu kako bi što uspješnije napisali ispite i upisali željeni studij. Znaš i sam koliko je stresno pripremati se za maturu. Sada imaš priliku pomoći maturantima da što jednostavnije polože maturu.

Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu i ove godine provodi ciklus priprema za državnu maturu te traže volontere koji će biti mentori svojim budućim kolegama.

„I ove godine provest ćemo cikluse priprema za državnu maturu kako bismo svojim budućim kolegama osigurali što bolju prolaznost na ovom ispitu zrelosti. U CV-u nikad neće odmoći malo volonterskog iskustva“, stoji u objavi Studentskog zbora PMF-a.

Obrascu možeš pristupiti na poveznici.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor PMF-a (@szpmf)

 

Još vijesti