V.F. u Nakon predavanja

Za one plemenitog srca: Uključi se u ovaj volonterski projekt i pomaži osobama oboljelima od demencije

Hvalevrijedan projekt!

7. veljače 2024 12:53
Pomaganje starijima

Pomaganje starijima Foto: Canva

Studenti Sveučilišta u Splitu pozivaju sve zainteresirane da se prijave na volonterski projekt pod nazivom „Sjeti me se“. Ako želiš učiniti nešto plemenito i upoznati nove ljude, i ti možeš postati dio ove lijepe priče. Radi se o projektu koji je usmjeren na pomoć starijim osobama oboljelima od demencija na području Zagreba i Splita.

Projekt organiziraju studenti Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu, a pomažu osobama u domovima za starije koje su oboljele od demencije.

Rad se evidentira u volonterskoj knjižici

Cilj ovog hvalevrijednog projekta je pružiti podršku kroz inkluzivne radionice i aktivnosti poput odlazaka u park te edukacije obitelji i šire javnosti o demenciji.

U projekt su uključene edukacije nakon čega volonteri potpisuju ugovor o volontiranju. Nove edukacije će biti održane 9. i 10. ožujka u terminu od 10 do 14 sati, a mogu se priključiti svi zainteresirani učenici srednjih škola i studenti. Rad se evidentira u volonterskoj knjižici.

Ako se i ti želiš priključiti, možeš se prijaviti preko obrasca.

vezano Tanzanija, Afrika Laganini Kako se prijaviti za volontiranje u Africi? Hrvatica koja je volontirala objasnila cijeli proces

Još vijesti