P.S. u Vijesti

ESN Zagreb traži nove volontere za pomoć stranim studentima: „Mi smo puno više od studentske organizacije!“

Studentska organizacija traži nove volontere za iduću akademsku godinu

25. kolovoza 2023 12:41
Prijateljsko druženje

Prijateljsko druženje Foto: Canva

ESN Zagreb, odnosno „Erasmus Student Network“, traži nove članove i volontere koji će se pridružiti njihovom timu! Za one koji ne znaju, ESN Zagreb je studentska volonterska organizacija, koja pomaže internacionalnim i stranih studentima na razmjeni u Zagrebu, da im to iskustvo bude čim bolje, ljepše i ugodnije tijekom njihove studentske razmjene.

„Više od obične studentske organizacije“

Sada traže nove članove i buduće aktivne volontere za iduću akademsku godinu kako bi pomogli novim stranim studentima koji će doći na razmjenu u Zagreb. Kako navode na svojem Instagram profilu, njihova je glavna misija pomoći svim studentima zagrebačkog sveučilišta, a tvrde da oni koji se pridruže ESN-u će shvatiti kako su više od „obične studentske organizacije“.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erasmus Student Network Zagreb (@esnzagreb)

„Pri pridruživanju ESN-u, možda nećete imati namjeru pronaći ljude koji će vam zauvijek promijeniti život. Nećete možda očekivati da ćete otkriti neke nove strasti ili profesionalne želje. Općenito, možda niti ne namjeravati puno mijenjati svoj život i poglede. Međutim, većinu vremena to je upravo ono što se u ESN-u dogodi!“, istaknuli su.

Šest organiziranih timova

Sadašnji volonteri, ali i oni budući koji će im se tek pridružiti, svoje volonterske aktivnosti mogu iskazati u čak dva od šest mogućih organiziranih timova. Radi se o timovima poput Intercultural Exchange Team, Travel Team, Party Team, Public Relations Team, Health & Well-being Team i Social Inclusion Team.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erasmus Student Network Zagreb (@esnzagreb)

Svaki volonter bira tim unutar kojeg želi djelovati, ali je svaki za sebe izuzetno kvalitetan s obzirom na mnogobrojne aktivnosti i radionice koje su do sada imali prilike organizirati za internacionalne studente na razmjeni u Zagrebu.

Zagrebačkom ESN-u se možete pridružiti ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi OVDJE, a prijave traju do 3. rujna u 23:59 sati. Zato požurite i na vrijeme zauzmite mjesto u jednoj od najvećih studentskih udruga!
 

Još vijesti