M. P. u Karijera

PMF organizira Dan karijera: Prilika da upoznaš potencijalnog poslodavca

Srijeda je dan za karijeru!

24. listopada 2023 11:05
Iskoristi ovu priliku!

Iskoristi ovu priliku! Foto: Canva

Rad tijekom studija može biti odličan put do karijere, a najteže je krenuti. Za sve one studente koji ne znaju gdje se okrenuti i što napraviti, korisna su događanja koja povezuju poslodavce i studente.

Tako je PMF za svoje studente organizirao peti po redu Dan karijera (WISe – WorkIn' Science) koji će se održati 25. listopada od 10 do 17 sati ispred zgrade PMF-a na Horvatovcu.

Na ovogodišnjem izdanju će sudjelovati tridesetak poslodavaca kao što su Pliva, Raiffeisenbank Hrvatska, INA, Infobip, PBZ, ZABA, IN2 grupa, Ericsson i mnogi drugi, a imat će na raspolaganju izložbeni prostor na kojem će predstaviti svoju tvrtku/organizaciju, čime se bave kao i poslove koje nude stručnjacima PMF-ovskih struka.

Kao i svake godine, dio programa WISe-a bit će alumni susret svih sedam odsjeka PMF-a gdje studenti mogu komunicirati sa starijim kolegama svog fakulteta, sada već visokoobrazovanim stručnjacima, koji će podijeliti svoja iskustva. Studenti će tako moći saznati gdje rade danas? Čime se bave? Kakvi su radni uvjeti i atmosfera kod raznih poslodavaca.

Svaki dosadašnji WISe bio je uspješan zahvaljujući sudjelovanju više desetka poslodavaca, nekoliko tisuća posjetitelja, ali i studenata volontera koji organiziraju ovo hvalevrijedno i korisno događanje.

Još vijesti