M. P. u Laganini

[RECEPT] Za sve ljubitelje pizze - jednostavan trik za prefino tijesto bez dizanja

Zdrava pizza od svega nekoliko sastojaka

3. ožujka 2023 17:05
Zdrava i ukusna pizza

Zdrava i ukusna pizza Foto: Eneida Nieves/Pexels

Svi već dobro znaju koliko je studentska prehrana nezdrava. Rijetki su oni koji paze na prehranu tijekom studiranja, a osim nedostatka vremena, problem je i u nedostatku novaca. Studentski restorani nemaju dovoljno veliki izbor, no postoje jednostavni i brzi recepti koji spašavaju kada imate manjak vremena. Zato donosimo recept za zdravu pizzu od svega nekoliko sastojaka koji će vam se sigurno sviđati.

Sastojci:

  • 4 jaja
  • prstohvat soli
  • šalica zobenih pahuljica
  • pola vrećice praška za pecivo
  • žlica jogurta
@zdrava_ishrana_recepti Pizza bez brašna 🍕 Ja sam pravila ovu pizzu za dve osobe, a za koru sam upotrebila: 🍕 4 jaja 🍕 1 šoljicu ovsenih 🍕 otprilike pola kesice pzp 🍕 malo jogurta 🍕 malo soli Prvo zapečemo nekoliko min samu koru - da malo očvrsne, a zatim dodajemo ostale sastojke po izboru i zapečemo još nekoliko min. Prijatno ❤️ #healthypizzarecipe #healthypizzaathome #zdravapizza #receptzapizzu #zdravaishranarecepti #zdravaishrana ♬ CRUISING SAILOR - Fridolin Walcher

Način pripreme:

U zdjelu pomiješajte sve sastojke i stavite u plitku posudu za pečenje. Smjesu pecite nekoliko minuta na 180˚C i izvadite kada se kora učvrsti. Ostale sastojke dodajte po izboru i zapecite u pećnici 10-ak minuta. Za kraj, kada se pizza malo ohladi možete dodati kiselo vrhnje ili neki drugi dodatak. To je to! Dobar tek!

Još vijesti