M. P. u Laganini

Još jedna viralna objava na TikToku: „Mislim da je ovo genijalno, moram i ja probati“

Videozapis je skupio preko 22 milijuna pregleda.

13. listopada 2023 14:22
Korisnica TikToka Casey Rieger

Korisnica TikToka Casey Rieger Foto: TikTok/caseyrieger/Screenshot

Korisnici TikToka na svojim profilima često objavljuju razne trikove, a videozapisi s takvim sadržajem znaju dosegnuti milijunske preglede i postanu viralni.

Pravi primjer takve situacije je videozapis korisnice Casey Rieger koja je pokazala pratiteljima kako iskoristiti i posljednju kap kečapa. Videozapis je skupio preko 22 milijuna pregleda i čak 2,3 milijuna lajkova. Na početku snimke je rekla: „Vidjela sam na TikToku da netko ovo radi, mislim da je to genijalno, pa ću probati i ja.“

 

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound - Casey Rieger

 

Objasnila je da većina ljudi, kada želi iskoristiti cijelo pakiranje kečapa, udari dlanom po dnu ambalaže. No, Casey smatra da postoji puno bolji i efikasniji način, pa ga je odlučila i isprobati. U jednom trenutku se odmaknula od kamere i počela okretati ruku u suprotnom smjeru kazaljke na satu, a u isto vrijeme je u ruci držala bocu kečapa naopako okrenutu.

Nekoliko puta je zavrtjela bocu kečapa, a nakon toga i pokazala publici kako je uspjela sav sadržaj spustiti na dno. Mnogo je korisnika, u komentaru ispod objave, priznalo da im takvo nešto nikad ne bi palo na pamet, ali da stvarno funkcionira.

Još vijesti