M. P. u Laganini

Volite staviti slušalice, upaliti muziku i isključiti mozak? Ovaj primjer pokazuje da to nije uvijek pametna ideja

Videozapis je pogledalo oko 6 milijuna ljudi.

12. svibnja 2023 13:23
Trčanje na otvorenom i slušanje muzike

Trčanje na otvorenom i slušanje muzike Foto: mcroff88/Shutterstock

Slušanje muzike na slušalicama dok se bavite određenom sportskom aktivnošću može predstavljati opuštanje koje nam pomaže da isključimo mozak i uživamo u slobodnom vremenu. No, to često nije pametna ideja, a pogotovo u slučaju u kojem se našla Christina, korisnica TikToka.

Naime, istog dana kada je policija u Atlanti bila uključena u dugotrajnu potragu za osumnjičenim napadačem, Christina je objavila snimku sa svog uobičajenog trčanja. No problem je nastao jer je imala slušalice u ušima s uključenom opcijom prigušivanja.

 

@movementwithtina the sirens in the back and my blissful unawareness is sending me. But for real this was actually really intense and im so sorry for those injured and everyone impacted 🖤 #atlanta #midtownatlanta #midtownatl #runningtok #runningtiktok #fyp ♬ original sound - Christina

 

S obzirom na situaciju, Christina nije bila svjesna da je protrčala kroz područje gdje je policija sudjelovala u hvatanju kriminalca, a uz sve to odvijala se i pucnjava. U gradu su se čule sirene, ona ih naravno nije čula, a u kameru je pokazivala palac gore i smijala se.

Kasnije je shvatila što se ustvari dogodilo u tom trenutku, a u opisu ispod objave je dodala: „U pozadini sirene i moje blaženo neznanje. Ovo je bilo jako intenzivno i žao mi je zbog ozlijeđenih i ranjenih". Videozapis je pogledalo oko 6 milijuna ljudi, a njezin slučaj bi svima trebao biti apel na izbjegavanje slušalica za vrijeme trčanja na otvorenom i sličnim aktivnostima.

 

 

Još vijesti