E. M. u Laganini

Last-minute pokloni za Valentinovo prikladni za studentski budžet

U stisci s vremenom i praznjikavih studentskih džepova, još uvijek stignete nekoga iznenaditi!

14. veljače 2023 14:03
Last-minute Valentinovo

Last-minute Valentinovo Foto: Pinterest

Vrijeme je rokova i većina studenata u veljači nemaju ni višak vremena, a niti novaca. No, pažnje za drage osobe / partnere nikad ne bi trebalo izostati. Iako bi to pravilo trebalo vrijediti cijele godine, svima je poznato da je posebno naglašeno ovaj jedan dan u veljači.

Za sve vas koji ste u stisci s vremenom, nemate velik budžet, ali imate volju, donosimo nekoliko ideja za last-minute pristupačne poklone. Rangirani su od najjednostavnijih prema nešto složenijima:


1. Ljubavni šalabahter
Napiši ljubavnu poruku sitnim slovima na mali komad papira te ga plastificiraj.

2. Lutrija
Voljenoj osobi uplati lutriju ili kupi hrpu srećki uz natpis: „I won the lottery when I met you“3. Kupon za ručak / večeru u menzi

Dizajniraj svoj papirnati kupon kojim pozivaš voljenu osobu na romantični obrok u menzi.

4. Jestivi buket

Na štapiće za ražnjiće zalijepi najdraže čokoladice ili ljubiteljima suhomesnatih proizvoda napravi ruže od istih. Veži štapiće i zamotaj ih u papir.

Još ideja za alternativne bukete potražite ovdje.

5. Okvir sa slikama 

Izradi nekoliko omiljenih zajedničkih slika i uokviri ih u višedijelni okvir. Na poleđinu napiši posvetu. Ovakav će poklon posebno ukrasiti studentsku sobu ili stan. 

6. Papirnati fortune cookies

Brža opcija od ove je napisati nekoliko lijepih poruka na papiriće i ubaciti ih u staklenku ili kutiju. No, ako imaš malo više vremena i ako želiš pokazati dodatni uloženi trud kroz svoj poklon, ovo je nešto kreativnija ideja. Ako je k tome osoba koju daruješ zainteresirana za kinesku kulturu – ovo je pun pogodak:

7. Po jedan poklon za svako osjetilo:

Kupi ili izradi po jedan poklončić za svako osjetilo: okus, miris, sluh, vid i opip. Zapakiraj uz natpis: „With you, everything makes perfect sense“ ili „You wake up all my senses“

Evo nekoliko ideja: 

Okus: najdraži slatkiš/ snack

Miris: cvijet/ mirisna svijeća

Sluh: link najdraže zajedničke pjesme/ slušalice

Vid: ručno izrađena čestitka

Opip: ulje za masažu

Izvor: Pinterest
 

Zapamtite, svaki znak pažnje je dobrodošao. Bez obzira na njegovu cijenu, osmijeh na licu osobe koja ga dobije je neprocjenjiv. 

 

 

Još vijesti